Αντετοκούνμπο: Δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις!

Η τακτική είναι… γνωστή και δεν προκαλεί έκπληξη και σε κανέναν. Το λέει άλλωστε και εκείνη η ρήση: «Το δένδρο που βγάζει καρπούς, πετροβολάνε όλοι». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί βασικό πλέον σημείο αναφοράς στο ΝΒΑ και έναν από τους απόλυτους σταρ του. Επίσης… πουλάει τρελά και αυτό λέει πολλά. Και λέει διότι αν θέλει κάποιος να βγει στην επιφάνεια και να γίνει πρώτο θέμα, τότε δεν έχει παρά να στάξει «χολή» εναντίον ενός μεγάλου σταρ

και αμέσως τα «καρφιά του» θα γίνουν μεγάλο θέμα.

Τελευταία κάποιοι στις ΗΠΑ έχουν βρει τον Αντετοκούνμπο και του δίνουν και καταλαβαίνει.

Πριν μερικές μέρες ο Αμερικανός δημοσιογράφος και αναλυτής του ΝΒΑ, Τζέισον Ουίτλοκ είπε: «Οι Μπακς χρειάζονται κάποιον για να δίνουν την μπάλα στα τελευταία δύο λεπτά και να μπορούν να σκοράρουν κι αυτός δεν είναι ο Γιάννης. Δεν είναι… τέτοιου είδους παίκτης»!

Την… σκυτάλη πήρε πλέον ο Ράιαν Χόλινς. Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και νυν αναλυτής του ESPN, έριξε το… φαρμάκι του για τον «Greek Freak», χαρακτηρίζοντάς τον σε τηλεοπτική εκπομπή: «πιο υπερεκτιμημένο παίκτη του πρωταθλήματος»!

Αναλυτικά ο Χόλινς είπε: «Είναι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης του ΝΒΑ! Είναι καλός παίκτης, τον αγαπώ, αλλά είναι υπερεκτιμημένος. Λέγατε ότι θα πάει στους τελικούς αλλά δεν πήγε. Απέτυχε με τον πιο άσχημο τρόπο»!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, πάντως, έγινε «ασπίδα» για τον Giannis και χαρακτήρισε: «hater» τον βετεράνο παίκτη.

Ο Χόλινς, πάντως, τα έχει… ξανασύρει στον Αντετοκούνμπο χωρίς πάντως, οι δυο τους να έχουν… προηγούμενα.

Τον Δεκέμβριο του 2018 ο αναλυτής του ESPN είχε πει για τον Ελληνα παίκτη: «Δεν είναι ο MVP. Όταν μιλάμε για τον MVP της σεζόν, αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για τον πιο πολύτιμο παίκτη μιας ομάδας, που έχει τεράστια επίδραση σε αυτήν. Βλέπω τον Γιάννη, παίρνει ριμπάουντ, κόβει σουτ κάνει όλα αυτά τα μικρά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Αγαπώ αυτό που κάνει και αγαπώ κι αυτόν, αλλά δεν μπορεί να… καθαρίσει ένα παιχνίδι, να το κερδίσει αυτός».

.@TheRyanHollins thinks Giannis is overrated.@Foxworth24 thinks Ryan's a hater pic.twitter.com/kQPqgqY3WO

— First Take (@FirstTake) May 29, 2019

The post Αντετοκούνμπο: Δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα