Βρίσκει ρυθμό – VIDEO

Η Σερίνα Γουίλιαμς αρχίζει και βρίσκει ρυθμό στο Roland Garros. Η Αμερικανίδα απόλεσε μόλις πέντε γκέιμς από την Κουρούμι Νάρα και προκρίθηκε πολύ άνετα στον 3ο γύρο της διοργάνωσης…

Η 37χρονη Αμερικανίδα, μετά την αγχωτική της πρεμιέρα στο Παρίσι, όπου λίγο έλειψε να μείνει εκτός Roland Garros χάνοντας από την Βιτάλια Ντιατσένκο, αφυπνίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι της στο Chatrier και με άνεση προκρίθηκε

στον 3ο γύρο του θεσμού.

Μετά από 68 λεπτά αγώνα, επικράτησε με 6-3, 6-2 του Νο238 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και “σφράγισε” το εισιτήριο της για τις “32” καλύτερες του Γαλλικού Όπεν, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την συμπατριώτισσα της, Σοφία Κενίν.



Η Σερίνα “έσπασε” τρεις φορές το σερβίς της Γιαπωνέζας αντιπάλου της, δεν δέχθηκε ούτε μια φορά μπρέικ και έφτασε στην πρόκριση ανεβάζοντας ρυθμό ολοένα και περισσότερο.

Η Κενίν πάντως, θα πάει πιο ξεκούραστη στον 3ο γύρο, αφού πέρασε άνευ αγώνα το εμπόδιο της Μπιάνκα Αντρεέσκου. Η νεαρή Καναδή απέσυρε τη συμμετοχή της πριν την έναρξη του προγράμματος της Πέμπτης.

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε η Μόνικα Πούιγκ, που απέκλεισε με χαρακτηριστική ευκολία την Ντάρια Κασάτκινα, κερδίζοντας με 6-3, 6-1.

ROLAND GARROS WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βρίσκει ρυθμό – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα