Αντετοκούνμπο: «Αιώνια» συγχαρητήρια στον MVP (pics)

Ολόκληρη την Ελλάδα έκανε περήφανη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο του MVP στην κανονική διάρκεια του NBA.

Έτσι όπως είναι λογικό, ο «Greek Freak», δέχεται από το πρωί συγχαρητήρια για την τεράστια αυτή επιτυχία του, ενώ ακόμα δεν έχει σίγουρα βρει το… ταβάνι του.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, οι μεγάλες ομάδες της χώρας, απέστειλαν και εκείνες το δικό τους

μήνυμα, προς τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Αρχικά το μπασκετικό τμήμα του Ολυμπιακού έγραψε στο επίσημο Twitter του: «Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για τον Γιάννη. Και είναι ακόμα η αρχή. Τα καλύτερα έρχονται για σένα».

Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για τον Γιάννη. Και είναι ακόμα η αρχή. Τα καλύτερα έρχονται για σένα @Giannis_An34 pic.twitter.com/VZxQKSHmTy

Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) June 25, 2019

Στην συνέχεια δεν θα μπορούσε να λείψει ο Παναθηναϊκός, που απέστειλε και εκείνος τα «μπράβο» του: «Συγχαρητήρια @Giannis_An34 ! H κορυφή σου ανήκει! Μας έκανες όλους υπερήφανους».

Συγχαρητήρια @Giannis_An34 ! H κορυφή σου ανήκει! Μας έκανες όλους υπερήφανους!

Congratulations @Giannis_An34! You reached the top and made us proud!#giannisantetokounmpo #NBAAwards pic.twitter.com/H3IKn3GJ9P

Panathinaikos BC (@paobcgr) June 25, 2019

Τέλος και οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη φορά από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ευχαρίστησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γι’ αυτά που συνεχίζει να προσφέρει:

«Συγχαρητήρια Γιάννη! Μας έκανες ξανά όλους τους Έλληνες πολύ υπερήφανους με την ανάδειξη σου ως #MVP για το 2018-19 στο NBA».

Συγχαρητήρια Γιάννη! Μας έκανες ξανά όλους τους Έλληνες πολύ υπερήφανους με την ανάδειξη σου ως #MVP για το 2018-19 στο NBA! / #Congratulations @Giannis_An34! Once again you have made us all extremely proud of you, for being named the 2018-19 @NBA MVP!#NBAAwards #olympiacos pic.twitter.com/JJezoqLc6u

Olympiacos FC (@olympiacos_org) June 25, 2019

The post Αντετοκούνμπο: «Αιώνια» συγχαρητήρια στον MVP (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα