Αναστολή συμβάσεων εργασίας: Τα μέτρα για το κύμα απολύσεων (vid)

Αναστολή συμβάσεων εργασίας: Καθώς φουντώνει ξανά η πανδημία του κορονοϊού η εξ αποστάσεως απασχόληση επιστρέφει δυναμικά, ενώ το οικονομικό επιτελείο αξιολογεί το μέτρο της αναστολής συμβάσεων εργασίας.

Στο οικονομικό επιτελείο σταθμίζουν τα δεδομένα και θα κληθούν να απαντήσουν λίαν συντόμως αν το έκτακτο μέτρο της αναστολής συμβάσεων εργασίας θα παραταθεί και πέρα από το Σεπτέμβριο, όπως ζητούν από την αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis: Παρολίγο τραγωδία με το Kemal Reis – Για λίγα μέτρα δεν βυθίστηκε

Το κόστος για το τρίμηνο Οκτωβρίου- Δεκεμβρίου υπολογίζεται

σε τουλάχιστον 300 εκατ. Ευρώ αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα.

Αυτήν τη στιγμή χιλιάδες εργαζόμενοι προσπαθούν να επιβιώσουν με μηνιαίο εισόδημα 534 ευρώ, το οποίο μάλιστα εισπράττουν με καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να γίνεται θρύψαλα κάθε έννοια οικογενειακού προγραμματισμού.

Η αναστολή συμβάσεων εργασίας αφορά καταλύματα (χειμερικός τουρισμός 12μηνης λειτουργίας) την εστίαση, αλλά και τις επιχειρήσεις στο πεδίο του πολιτισμού.

Οι εργαζόμενοι που θα τεθούν σε αναστολή ολόκληρο τον Αύγουστο ή και ολόκληρο τον Σεπτέμβριο θα λάβουν 534 ευρώ ανά μήνα. Διαφορετικά, η αποζημίωση ειδικού σκοπού θα υπολογιστεί με τις ημέρες της αναστολής ανά μήνα και με βάση υπολογισμού τα 17,8 ευρώ ανά ημέρα.

Αναστολή συμβάσεων εργασίας: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Το άρθρο Αναστολή συμβάσεων εργασίας: Τα μέτρα για το κύμα απολύσεων (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα