Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός live streaming

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου εκτός έδρας με σκοπό να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2023 και με μία νίκη ψυχολογίας, must win παιχνίδι όπως και να το κρίνεις. Τελευταία νίκη της Άλμπα Βερολίνου ήταν το 2022.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ
(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)Οι Γερμανοί δεν αποτελούν κάποιο σοβαρό σύνολο ούτε φέτος. Δεν διαθέτουν
ποιότητα, ούτε μηχανική σπουδαία ενώ χάνουν από όλους σχεδόν ενώ ακόμα και η Βιλερμπάν πέρασε από την έδρα τους.

Μηδέν εμπειρία, αρκετή αφέλεια και γενικά τίποτα το ιδιαίτερο για ένα κάκιστο αντίπαλο που εάν δεν υπήρχαν τα κλειστά συμβόλαια, τότε θα άνηκε σε κατώτερης ποιότητας διοργάνωση. Ηττήθηκε από την Φενέρμπαχτσε την προηγούμενη αγωνιστική, σταθερά ξεχωρίζει ο Μπράουν και ο Βέντζελ με τον Προσίντα ενώ οι Σάμαρ και Ολίντε δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING 29/12

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κάποιο θέμα και επικράτησε της Βιλερμπάν με άνεση στη Λιόν. Ολοκληρώνει για το φετινό έτος τις υποχρεώσεις του με μία αναμέτρηση που πρέπει να οπωσδήποτε να κερδίσει για να τελειώσει με ηρεμία την χρονιά.

Μπήκε ο Πετρούσεφ με μεγαλύτερη σταθερότητα, αναμένεται από 2/1 και ο Μήτρου Λονγκ ώστε να κλείσει το ρόστερ και να βρει τον δρόμο του. Χρειάζεται χρόνο φέτος η ομάδα του Μπαρτζώκα η οποία έχει χάσει πολλά δικά της παιχνίδια ωστόσο είναι θέμα χρόνου να μάθει να τα κερδίζει.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα