Α.Κ.Α.Σ.: Η απάντηση της Σακοράφα στο Sportsfeed!

Ανακοίνωση-απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportsfeed εξέδωσε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα μέσω της Α.Κ.Α.Σ.

Στην ανακοίνωση της η Α.Κ.Α.Σ. αναφέρει μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται να αναζητήσει η Σοφία Σακοράφα τα κίνητρα και τις αίτιες κάτω από τις οποίες βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Ενώ, επισημαίνει πως δεν έχει σκοπό μα ζητήσει κάποια κίνηση συγγνώμης εκ μέρους του Sportsfeed και του συντάκτη του συγκεκριμένου άρθρου.

Αναλυτικά τα όσα

αναφέρει η ανακοίνωση παρακάτω:

“Στην κοινοβουλευτική διαδικασία τα νομοσχέδια ψηφίζονται στην αρχή τους και κατ’ άρθρο. Δεν προβλέπεται ψήφος κατά παράγραφο. Η διάταξη για τη συμμετοχή των αθλητών/τριών στο ΔΣ των Ομοσπονδιών είναι η παρ. 6 του άρθρου 6 του νόμου 4726/20. Το περιεχόμενο των (υπολοίπων) διατάξεων του άρθρου 6 καθιστούσε υποχρεωτική την καταψήφισή του. Για την πληρέστερη επί της ουσίας ενημέρωσή σας, σας παραπέμπω στις σχετικές παρεμβάσεις μου στη Βουλή.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναζητήσω κίνητρα και αιτίες, για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος. Δεν ζητώ  κάποια κίνηση συγγνώμης ή επανόρθωσης. Το αφήνω στην κρίση σας. Ευτυχώς,  η προσωπική μου πορεία, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην ενεργό πολιτική συμμετοχή, δεν είναι δυνατόν να κηλιδωθεί από δημοσιεύματα αυτού του επιπέδου αξιοπιστίας”.

Σας ευχαριστώ.

Φιλικά

Σοφία Σακοράφα

Το άρθρο Α.Κ.Α.Σ.: Η απάντηση της Σακοράφα στο Sportsfeed! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα