Αιγάλεω: Στο στόχαστρο ο Συριόπουλος

Το Αιγάλεω αποτελεί μία από τις ελάχιστες ομάδες της Football League που κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο Στάθης Συριόπουλος αποτελεί τη βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από τα Τρίκαλα, καθώς το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλούς έληξε στο τέλος Ιουνίου

και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μία από τις ομάδες που έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι το Σίτι. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, σε μία προσπάθεια να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Παράλληλα, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Super League 2, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το προχωρημένο.

Θυμίζουμε ότι ο Συριόπουλος τη φετινή σεζόν κατέγραψε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ και τρεις στο κύπελλο Ελλάδας, ενώ συνολικά στη Football League μετράει 71 συμμετοχές και επτά τέρματα.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής το Αιγάλεω έχει προχωρήσει σε πέντε σημαντικές μεταγραφές, ενώ ετοιμάζει τα επόμενα «χτυπήματά» της.

Συγκεκριμένα, στο Σίτι έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του Γιώργου Κατσικογιάννη, του Ηλία Τσιλιγκίρη, του Κωνσταντίνου Τσίτσαρη, του Γιώργου Σικαλιά και του Σεκούμπα Ντιατά.

Όσον αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων, η διοίκηση Παλτόγλου έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με αρκετούς ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν στο έμψυχο δυναμικό.

Ο λόγος για τους Γκλώτσο, Ασημέλλη, Τσαφταρίδη, Ζουμπουλάκη, Παπανικόλα, Μαρή, Μαγκάκη, Φαρινόλα.

Αντίθετα, αποχώρησαν από το ρόστερ οι Παπαζαχαρίας, Γουνδουλάκης, Γιώρας, Ραχήμ, Μπατής, Μπέλερης.

The post Αιγάλεω: Στο στόχαστρο ο Συριόπουλος appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα