Αγρίνιο: Για πρώτη φορά στην Α2, εκκρεμεί ο Τρίτωνας

Το Αγρίνιο τη σεζόν 2019-2020 θα αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών στο μπάσκετ. Ο σύλλογος του Νομού Αιτωλοακαρνανίας αποδέχθηκε την πρόσκληση που δέχθηκε από την ΕΟΚ και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην δεύτερη κατηγορία.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έστειλε πρόσκληση τόσο στο Αγρίνιο όσο και στον Τρίτωνα για να αγωνιστούν στην Α2, καθώς έχουν προκύψει δύο κενά μετά στην κατηγορία την… σύμπραξη του Χολαργού με τον υποβιβασθέντα Κολοσσό και της Κύμης με το υποβιβασθέντα Λαύριο,

με τον Τρίτωνα να μην έχει απαντήσει ακόμα.

Αρκετά πιθανό είναι να χρειαστεί να δοθεί και νέα πρόσκληση για το πρωτάθλημα της Α2 για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού προς το παρόν δεν είναι σίγουρο τι θα κάνει ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος δεν έχει προβεί σε κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς.

Την ίδια στιγμή, στην ΕΟΚ έχουν αποφασίσει να αναζητήσουν άμεσα αντικαταστάτρια της ομάδας που θα πάρει την wild card και θα αγωνιστεί την σεζόν 2019/20 στην Basket League, είτε αυτή προκύψει από την Α2, είτε από την Β Εθνική.

Ερμής Αγιάς και Κόροιβος τα φαβορί για τη wild card της Basket League

Το θέμα της ομάδας που θα καλύψει το κενό του Ολυμπιακού στην Basket League βρίσκεται στην επικαιρότητα για το ελληνικό μπάσκετ, με τις διαδικασίες να «τρέχουν» για τη wild card.

Μετά την άρνηση της Καστοριάς και της Καρδίτσας, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έστειλε προσκλήσεις σε όλες τις ομάδες της Α2 και της Β’ Εθνικής, που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και να διεκδικήσουν τη θέση, που άφησε «ορφανή» ο Ολυμπιακός.

Τη συγκεκριμένη στιγμή όλα δείχνουν πως ο Ερμής Αγιάς και ο Κόροιβος είναι τα φαβορί και θα «κοντραριστούν» για μια θέση στην Basket League της επόμενης σεζόν.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Αγρίνιο: Για πρώτη φορά στην Α2, εκκρεμεί ο Τρίτωνας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα