Άγριες Μέλισσες Spoiler 16/3: Καταιγισμός εξελίξεων στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler 16/3: Οι εξελίξεις… τρέχουν στο Διαφάνι και οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να καθηλώνουν χιλιάδες τηλεθεατές.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 16/3: Πανικός γίνεται με τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, που δείχνουν άλλωστε γιατί τις προτιμάει το κοινό.

Μετά από ένα πολύ δυνατό επεισόδιο τη Δευτέρα το βράδυ, έρχεται και απόψε ένα από τον ΑΝΤ1, που θα καθηλώσει πάλι χιλιάδες τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, θα δούμε αρχικά την Ασημίνα να μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην

απόφασή της.

Οι δύο αδερφές θα δώσουν σκληρή μάχη για το παιδί και καμία δε θα σταματήσει, με την Ελένη να βρίσκεται στο κέντρο της και να παλεύει μόνη.

Η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται παρόλα αυτά, με τον Λάμπρο και τη Σοφούλα να δίνουν τις δικές τους μαρτυρίες.

Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει.

Ο Ευτύχης έχει εξαφανιστεί και όλο το χωριό είναι στο… πόδι και τον ψάχνει, ενώ παράλληλα η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν την χρειαζόταν.

Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor spoiler 16/3: Ποιος κερδίζει το αγώνισμα για την 2η ασυλία; Τζέημς Καφετζής team ή Γιώργος Κοψιδάς team;

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες Spoiler 16/3: Καταιγισμός εξελίξεων στο Διαφάνι εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα