Αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τον Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ντέρμπι κορυφής της Κυριακής (28/1, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου οι δύο πρωτοπόροι της λίγκας, ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου και ο Παναθηναϊκός του Τερίμ κοντράρονται με φόντο το προβάδισμα στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για τη μάχη αυτή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού του δικεφάλου του βορρά, Αντρέ Βιεϊρίνια αλλά και των απόντων ελέω

Κόπα Άφρικα, Άλι Σαμάτα και Τρόοστ Εκόνγκ, με τον Τανζανό να επιστρέφει τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι τότε όμως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ που πήγε την ιστορία εκεί που ήθελε πριν από τα ντέρμπι, είναι αναγκασμένος να προετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς τους προαναφερθέντες και φαίνεται πως έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα.

Αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τον Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Ρουμάνος τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με το κλασικό 4-2-3-1, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπάμπα Ράχμαν και Ζοάν Σάστρε να καλύπτουν τα δύο άκρα της άμυνας, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στο κέντρο της ασπρόμαυρης άμυνας, ο Τόμας Κεντζιόρα έχει κλειδώσει την θέση του στην ενδεκάδα και ο παρτενέρ του αναμένεται να είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Κεντρικό δίδυμο στα χαφ ο Μεϊτέ με τον Οζντόεφ, ενώ στις πτέρυγες της επίθεσης προβάδισμα για να ξεκινήσουν έχουν οι Τάισον και Αντρίγια Ζίβκοβιτς που δείχνει να κερδίζει τη μάχη από τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Το μεγάλο δίλημμα αφορά την θέση του επιτελικού μέσου, καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει κατασταλάξει ακόμα για το αν θα ξεκινήσει βασικός ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ή θα πάει ξανά στην επιλογή του Τόμας Μουργκ.

Μάλιστα, αυτή είναι μια απόφαση που αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Τέλος και αναφορικά με τον φορ, ο Μπράντον Τόμας θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα