Αυτό δεν θέλει με τίποτα να ξαναδεί από τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Παναθηναϊκός βγήκε πολύ «πληγωμένος» από τον πρόσφατο τελικό του Super Cup, καθώς δεν ήταν μόνο ότι απώλεσε το τρόπαιο από τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό, αλλά και ότι το έχασε με «κάτω τα χέρια». Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ξαναδεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ναι

μεν μιλάμε για μια εντελώς καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και νέο προπονητή, όμως ειδικά στο πρώτο ημίχρονο (37-11 το σκορ) υπήρχε μια παραίτηση από τους παίκτες του Αταμάν. Σταμάτησαν να παλεύουν, σαν να αποδέχονται τη μοίρα τους.

Αυτό είναι κάτι που δεν θέλει να το ξαναδεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι υποδέχονται σε λίγες ώρες (Παρασκευή 6/10, 21:15) τον αιώνιο αντίπαλο στο «Νίκος Γκάλης» για την πρεμιέρα της Euroleague κι έτσι τους δίνεται μια ευκαιρία να δείξουν ότι… έλαβαν το μήνυημα.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως όταν μια ομάδα είναι νέα όπως εμείς, δεν έχει χημεία και δεν μπορεί να βρίσκεται με κλειστά μάτια, ο μόνος τρόπος να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει ο κόσμος είναι να παλεύει. Θεωρώ ότι το Σάββατο δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε αυτό που θέλω να δω είναι να παλεύουμε για κάθε μπάλα και για κάθε κατοχή», ήταν μέσες άκρες το μήνυμα που έστειλε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Αταμάν και τους παίκτες.

Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα