ΑΕΛ: Προτεραιότητα ο Ντουρμισάι, εναλλακτική ο Μάνος

20:37 7/7/2020 - Πηγή: Sportime
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον και η ΑΕΛ εκτός από χρήματα ενημέρωσε πως θα αποκτήσει και δύο παίκτες των Πειραιωτών δανεικούς ή ελεύθερους. Αμέσως μετά ήταν πολύ λογικό να αρχίσουν τα διάφορα σενάρια.

Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάποια συζήτηση στις τάξεις της ΑΕΛ. Την Τετάρτη (7/7) αναμένεται να μιλήσουν οι Αλέξης Κούγιας και Μιχάλης

Γρηγορίου και θα πέσει και το συγκεκριμένο θέμα στο τραπέζι εκτός απροόπτου.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως στον κάμπο ένας είναι ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά βάσει όσων πιστεύουν στην ομάδα. Ο λόγος για τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος τον Ιανουάριο είχε πάει δανεικός στον Άρη. Αρκετές ομάδες ακόμη από τη Super League 1 θέλουν τον Αλβανό φορ, όμως, εκείνος επιθυμεί να εξαντλήσει τα περιθώριά του για να παίξει στο εξωτερικό.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει συνεργαστεί με τον Ντουρμισάι, έχει εξαιρετική άποψη και ενδεχομένως να ήταν ο μόνος τρόπος για να πειστεί ο 23χρονος. Σύμφωνος είναι και ο Αλέξης Κούγιας με αυτή την κίνηση, αλλά θα χρειαστεί χρόνος και κυρίως… τύχη ώστε να μη βρει αυτό που ψάχνει εκτός συνόρων ο «Ντούρμι».

Εναλλακτική περίπτωση είναι αυτή του Δημήτρη Μάνου. Η ΑΕΛ θα αποκτήσει δεδομένα τουλάχιστον έναν επιθετικό και ο νυν παίκτης του ΟΦΗ θα απασχολήσει υπό προϋποθέσεις.

Το άρθρο ΑΕΛ: Προτεραιότητα ο Ντουρμισάι, εναλλακτική ο Μάνος εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα