ΑΕΛ: «Ντου» Κούγια και αποβολή για τη γκολάρα του Ουάρντα που δεν μέτρησε! (vid)

Απίθανη πράγματα στο AEL FC ARENA, με τον ΟΦΗ να προηγείται 2-1 της ΑΕΛ,τον Κομίνη να ακυρώνει γκολ του Ουάρντα και τον Κούγια να κάνει «ντου»!

Ο Γουάλι εκτέλεσε το ελεύθερο, ο Σεμέντο είδε εκτός θέσης τον Κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Τρομερό τελείωμα πραγματικά, από τα ομορφότερα τέρματα που έχουμε

δει στα ελληνικά γήπεδα, με τον γκολκίπερ της ΑΕΛ να πιάνεται… στον ύπνο.

Στο 7′ ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Τσιλιανίδη. Ακόμα ένα καταπληκτικό τέρμα για τους Κρητικούς.

Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πέρασε εκπληκτικά τον Μόρα και πλάσαρε ιδανικά.

Ωστόσο, η ΑΕΛ αντέδρασε και στο 14′ μείωσε με τον Βαγγέλη Μόρα.

Στο 40′ ωστόσο έγινε η φάση του αγώνα, όταν σε σέντρα στην περιοχή, ο Νάστος έδιωξε με κεφαλιά και ο Ουάρντα ισοφάρισε με τρομερό, φοβερό, εξαιρετικό τελείωμα. Σουτ άπιαστο έξω από την περιοχή με μία επαφή.

Ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε με το VAR ως οφσάιντ για συμμετοχή του Μιλοσάβλιεβις στη φάση. Ο Σέρβος ήταν εκτεθειμένος και ο Κομίνης έκρινε ότι είχε συμμετοχή στη φάση.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Αλέξη Κούγια.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μπήκε μέσα στο γήπεδο και επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή και τον 4ο, με αποτέλεσμα ο Κομίνης να τον αποβάλει με κόκκινη κάρτα.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον – Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς – Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Στάνκοβιτς – Νούνιτς, Γουάρντα

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι – Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης – Σακόρ, Νάστος – Σεμέντο, Ναμπί, Τσιλιανίδης – Φιγκεϊρέδο

ΑΕΛ – ΟΦΗ 1-2: Δείτε το γκολ της ΑΕΛ και αυτό του Ουάρντα που ακυρώθηκε

Δείτε ΕΔΩ το 1-2 του Μόρα





Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΛ: «Ντου» Κούγια και αποβολή για τη γκολάρα του Ουάρντα που δεν μέτρησε! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα