ΑΕΛ: Η «προφητική» ατάκα Κούγια για Ντάουντα

Ο Αμπιόλα Ντάουντα αποτέλεσε μία από τις ηχηρές μεταγραφές της ΑΕΛ το καλοκαίρι. Αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Αλέξη Κούγια.

Δεν είναι κρυφό πως του έχει αδυναμία. Και στο παρελθόν ήθελε να τον κάνει δικό του χωρίς να τα καταφέρει. Τελικά, όμως, ο επιμένων νικά. Για να τον πείσει, μάλιστα, χρειάστηκε και να του προσφέρει και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα.

Όπως έχει δηλώσει στο

παρελθόν ο Κούγιας, για τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ Αμρ Ουάρντα και Έργκους Κάτσε δίνει 150.000 ευρώ. Για τον Ντάουντα το ποσό είναι ελαφρώς μικρότερο.

Μέχρι τώρα ο Αφρικανός, όμως, δεν είχε σκοράρει. Η πίεση αυξανόταν όσο περνούσε ο καιρός γιατί είναι μεγάλες και οι απαιτήσεις από εκείνον. Η εμπιστοσύνη του Κούγια, πάντως, δεν είχε χαθεί. Λίγες μέρες πριν το ματς με τον ΟΦΗ η ακριβής ατάκα του ήταν «θα αρχίσει να τα παστελώνει».

Η αρχή, λοιπόν, έγινε με τον ΟΦΗ. Και δεν ήταν ένα απλό γκολ, αλλά αυτό που έδωσε στην ΑΕΛ τη νίκη κόντρα στους Κρητικούς. Το πώς το πανηγύρισε αμέσως μετά, δείχνει και το πόσο μεγάλη ανάγκη το είχε. Ο Ντάουντα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στον Ατρόμητο, αλλά ουδέποτε σε πανηγυρισμούς είχε τέτοιο ξέσπασμα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΛ: Η «προφητική» ατάκα Κούγια για Ντάουντα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα