ΑΕΚ: Τέσσερις θεραπεία, δύο γκρουπ εργομετρικά

23:03 5/9/2019 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ σήμερα είχε διπλό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης πέρασαν (χωρισμένοι σε γκρουπ) από εργομετρικά τεστ. Μετρήσεις που κρίθηκε απαραίτητο να περάσουν όπως αποφάσισε ο Νίκος Κωστένογλου και οι συνεργάτες του. Στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ οι τραυματίες Νέλσον Ολιβέιρα, Πέτρος Μάνταλος, Έλντερ Λόπες και Κώστας Γαλανόπουλος,

ακολούθησαν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Από τα Σπάτα απουσίασαν και οι διεθνείς (Μπάρκας, Μπακάκης, Μπότος,Χουλτ, Σαμπανάτζοβιτς). Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και ο προπονητής της ΑΕΚ θα τους περιμένει και αύριο απόγευμα στα Σπάτα για προπόνηση. Το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, την Κυριακή ρεπό και το νέο ραντεβού θα είναι τη Δευτέρα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο.

Βασικός ο Μπάρκας

Ο Βασίλης Μπάρκας ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Φινλανδία. Αντίστοιχα από τον πάγκο άρχισε το ματς ο Μιχάλης Μπακάκης για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο 34χρονος Τοροσίδης με… ένα λεπτό συμμετοχής φέτος με την φανέλα του Ολυμπιακού. Από τον πάγκο της Εθνικής Σουηδίας ξεκίνησε το ματς με τα Νησιά Φερόε και ο Νίκλας Χουλτ.

Ντεμπούτο για τον Aρβανίτη της ΑΕΚ στην φιλική ήττα της Εθνικής U19 από την Αγγλία

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Εθνική Νέων σε φιλικό με την Αγγλία που αν και βρέθηκε να προηγείται στο σκορ και μάλιστα από νωρίς τελικά δέχτηκε τρία τέρματα, ηττήθηκε με σκορ 3-1 στο πρώτο ματς του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο της ομάδας. Ντεμπούτο φορώντας τα γαλανόλευκα στην Εθνική U19 πραγματοποίησε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Μανώλης Αρβανίτης, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο της φιλικής αναμέτρησης στο Λονδίνο.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΑΕΚ: Τέσσερις θεραπεία, δύο γκρουπ εργομετρικά appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα