Παναθηναϊκός: Αποθέωση της ομάδα στην Πορταριά

22:32 5/9/2019 - Πηγή: Sportime

Ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στην Πορταριά που γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς.

Συγκεκριμένα περισσότεροι από 400 φίλαθλοι του «τριφυλλιού», βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο κλειστό Πορταριάς-Μακρινίτσας, προκειμένου να δείξουν τη στήριξη τους στον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός:

Το πρόγραμμα του «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Μάλιστα κανονικά στην προπόνηση βρέθηκε και ο Τζίμερ Φριντέτ, που έφτασε το μεσημέρι στην Πορταριά και ενσωματώθηκε με την αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση που έκανε ο Παναθηναϊκός:

«Παρουσία περισσοτέρων από 400 φίλων του πραγματοποιήθηκε το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σήμερα (5/9) το απόγευμα στο κλειστό Πορταριάς-Μακρινίτσας.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» αποθέωσε τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος έφτασε στην Πορταριά το μεσημέρι και ενσωματώθηκε στην «πράσινη» αποστολή. Αύριο (6/9) το απόγευμα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα δώσει ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Ηρακλή».

400 #PAOfans @ tonight’s open practice at Portaria! #paobc #panathinaikos #WeTheGreens #GreenCentury #ThankYou pic.twitter.com/t1UNe0ghco

Panathinaikos BC (@paobcgr) September 5, 2019

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Παναθηναϊκός: Αποθέωση της ομάδα στην Πορταριά appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα