ΑΕΚ: Τα τελειώματα των φάσεων και ο Μοράν

Στο αποψινό (19:30, novasports 2) ματς κόντρα στη Λαμία, η κυκλοφορία της μπάλας θα πάει μοιραία στα πόδια των παικτών της ΑΕΚ, που θα κληθούν πέρα από το να παράξουν παιχνίδι, να είναι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να εστιάσει στα τελειώματα των φάσεων την τελευταία εβδομάδα στα Σπάτα.

Ο 50χρονος κόουτς

γνωρίζει ότι δεν αρκεί μόνο να φτάσει η μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου, αλλά να μπει και στο… πλεκτό. Η αποτελεσματικότητα άλλωστε, συνιστά σκέλος που χρήζει βελτίωσης και στην ΑΕΚ και μένει να δούμε πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στις πρόσφατες προπονήσεις απέναντι στην ομάδα του Χάβου.

Ο ρόλος του Βάσκου

Έχοντας κλείσει ένα μήνα χωρίς συμμετοχή στην ενδεκάδα της Ένωσης (τελευταίο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο), ο Έρικ Μοράν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όχι μόνο να πάρει χρόνο στο ματς του ΟΑΚΑ, αλλά και να βρεθεί στο βασικό σχήμα.

Ο ρόλος θα είναι σημαντικός, καθώς θα χρειαστεί πολλές φορές να μοιράσει με τις πάσες του το παιχνίδι λειτουργώντας ως ένα light «8αρι» που θα ενισχύσει δημιουργικά τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Άλλωστε, την μεταβίβαση του 27χρονου Βάσκου δεν την έχει ακόμα ο Γαλανόπουλος, ούτε ο Άλεφ.

Επίσης, ο Ισπανός θα πρέπει να βοηθήσει στις επερχόμενες συναντήσεις μέχρι την έλευση του χαφ που θα «λύσει» τα χέρια στον Ουζουνίδη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αρέγι: Το νομικό κώλυμα και η αισιοδοξία από Αργεντινή

The post ΑΕΚ: Τα τελειώματα των φάσεων και ο Μοράν appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα