ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Νέλσον Ολιβέιρα

Στην τελική της ευθεία η μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος σέντερ φορ πέρασε με επιτυχία της απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ολιβέιρα αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα αγγίζουν το 1,2 εκατ. ευρώ. Παράλληλα θα συμπεριληφθεί και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 6 εκατ. για το καλοκαίρι

του 2020.

Όπως έγινε γνωστό, στην χώρα μας έχει έρθει και ο μάνατζερ του, προκειμένου να παραστεί στις τελικές επαφές με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων».

Ο 27χρονος φορ που ήρθε στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής (19/7) αποτελεί την επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο για την κορυφή της επίθεσης.

Εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή, στη συνέχεια ο Ολιβέιρα θα τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού και θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα του ξεκινώντας προπονήσεις.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΑΕΚ

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Νέλσον Ολιβέιρα! #aekfc #aekfctransfers2019 #aekfc2019_20 #oliveira #aekfamily pic.twitter.com/S362ECW6UR

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) July 20, 2019

The post ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Νέλσον Ολιβέιρα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα