Γιάγια Τουρέ: Το πρώτο του γκολ στην Κίνα (vid)

Στην 3η του συμμετοχή του συμμετοχή στη Β’ κατηγορία της Κίνας με τη φανέλα της Qingdao Huanghai, ο Γιάγια Τουρέ κατάφερε να σημειώσουμε το πρώτο του γκολ. Ο 36χρονος πρώην μέσος του Ολυμπιακού πέτυχε το πέμπτο γκολ

της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη της με 5-2 επί της Xinjiang Tianshan.

Μετά από 18 παιχνίδια, η ομάδα του Ιβοριανού φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς έχοντας έναν περισσότερο από τη Nei Mongol Zhongyou (έχει 34) και τέσσερις των Guizhou Zhicheng, Changchun Yatai (έχουν από 30 έκαστη)

Ο Τουρέ είχε αγωνιστεί και στις ισοπαλίες με Shaanxi Chang’an (0-0) και Zhejiang Greentown (1-1), χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Θυμίζουμε ότι μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ο Γιάγια Τουρέ βρέθηκε κοντά στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ωστόσο όταν δέχθηκε την δελεαστική πρόταση από την Κίνα αποφάσισε να συνεχίσει.

Yaya Touré scored his 1st goal in China in his 2nd match, in……Urumqi, Xinjiang. It is the 5th goal in Qingdao Huanghai's brilliant 5:2 victory over Xinjiang Tianshan and they continue to hold the top position in CL1. From Manchester to the hinterland of Eurasia. What a tour! pic.twitter.com/R04gBAaV4U

Titan Sports Plus (@titan_plus) July 20, 2019

Very happy to score my first goal for Qingdao Huanghai in our win today!!

We will continue to focus on every game to achieve our objective!! pic.twitter.com/qZZLvLP0eA

— Yaya Touré (@YayaToure) July 20, 2019

The post Γιάγια Τουρέ: Το πρώτο του γκολ στην Κίνα (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα