Δεν παίζει με Ξάνθη ο Μπεκ

Ούφε Μπεκ: Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση ΠαναθηναϊκόςΞάνθη θα τεθεί ο Δανός.

Τις τελευταίες ημέρες έκανε θεραπεία, ενώ η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ούφε Μπεκ έχει αγωνιστεί

ως αλλαγή στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Φάνη Μαυρομμάτη, ο οποίος συμμετείχε μόνο στο πρώτο μέρος του προγράμματος της Πέμπτης (3/10).

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα ο νεαρός αμυντικός είχε μπει στο γυμναστήριο για ασκήσεις, αλλά δεν είχε προπονηθεί κανονικά.

Ατομικό ακολούθησε ο Φάουστο, ενώ εκτός του Μπεκ, θεραπεία έκανε και ο Κώστας Αποστολάκης λόγω ενός σφιξίματος στη γάμπα.

Για τους διαθέσιμους «πράσινους», όπως ο Εμάνουελ Ινσούα και ο Φεντερίκο Μακέντα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάνε follow στο Sportime

Κάνε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολούθησε το Sportime στο Instagram

The post Δεν παίζει με Ξάνθη ο Μπεκ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα