ΑΕΚ: Όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτα!

Αρκετές κόντρες έχει φέρει η επιλογή του Πίτερ Φρόιντφελντ από τον Τάκη Μπαλτάκο, με την ΑΕΚ να παίρνει θέση για τα όσα έχουν γίνει.

Αρχικά ο Τάκης Μπαλτάκος έριξε το όνομα του Σουηδού στο… τραπέζι, με τον ΠΑΟΚ και την Ένωση να συμφωνούν άμεσα για την πρόσληψή του.

Η επιλογή αυτή βρήκε αντίθετο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης

μίλησε με πολύ καυστικά λόγια για τα όσα έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ και Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.

Έτσι η ΑΕΚ θέλησε να απαντήσει, σε όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εναντίον των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Την απάντηση έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κοσμάς που ήταν παρών στην συνεδρίαση, αναφέροντας:

«Συμφωνούμε απόλυτα με τον χαρακτηρισμό ως απαράδεκτων όσων είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι απαράδεκτα επειδή εμείς ενεργούμε μόνο βάσει των καταστατικών προβλέψεων και η όλη διαδικασία όπως διαπιστώνουμε γίνεται απόλυτα εντός του κανονιστικού πλαισίου.

Όπως έγινε γνωστό εδώ, ο υποψήφιος που τέθηκε υπόψη μας έχει την έγκριση της UEFA, έχει μιλήσει με τον αρμόδιο της UEFA για τον τομέα της διαιτησίας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε σχέση με όσα συζητήσαμε και στην Λίγκα…

Το γεγονός πως δεν έστειλε η UEFA κάποιους άλλους υποψήφιους είναι δικό της θέμα και φυσικά δεν μπορούμε να περιμένουμε επί μήνες αν θα στείλει, χωρίς καν να είναι δεδομένο πως θα το κάνει. Όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι απαράδεκτα».

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Όσα, Ολυμπιακού,aek, osa, olybiakou