Διαιτησία – αποκάλυψη: Ο Μπαλτάκος έχει συμφωνήσει με Φρόιντφελντ από την προηγούμενη εβδομάδα – Αυτό έχει ήδη ζητήσει ο Σουηδός!

Διαιτησία: Τον Πίτερ Φρόιντφελντ πρότεινε για το πόστο του αρχιδιαιτητή ο Μπαλτάκος. Συμφωνία εδώ και μέρες με τον Σουηδό να έχει ήδη στα χέρια του, τους πίνακες διαιτητών στα αγγλικά!

Η πρόσληψη του Πίτερ Φρόιντφελντ πέρασε από την EEΠ, αναμένεται τυπικά να επισημοποιηθεί από  την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (12/10) και ο Σουηδός θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, μετά την παραίτηση Μπένετ.

ΑΕΚ

και ΠΑΟΚ ήταν θετικοί, οπότε δύσκολα δεν θα περνούσε η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, ανεξάρτητα αν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ζήτησαν περισσότερα βιογραφικά να αποφασίζουν, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επιτείθεται για ακόμα μια φορά στον Μπαλτάκοκατηγορώντας τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας οτι δεν μίλησε με UEFA και FIFA!

Ο τελευταίος πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime έχει συμφωνήσει με τον Φρόιντφελντ από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, o Σουηδός έχει ζητήσει και έχει ήδη πάρει στα χέρια τους πίνακες διαιτησίας στα αγγλικά!

Oσον αφορά στα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ, δεν διαφαίνεται άλλη αλλαγή. Αν και ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει να αποχωρήσει και ο Ζοάο Καπέλα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα