ΑΕΚ: Μήνυμα Ουζουνίδη σε Τσόσιτς

Παιχνίδια όπως αυτό με τον ΑΟΧ Κισσαμικό προσφέρονται για αλλαγές σε μια ομάδα του μεγέθους της ΑΕΚ, ώστε να ξεκουράσει τους πιο καταπονημένους ποδοσφαιριστές. Ένας από τους πάικτες που θα μπορούσε να ήταν και ο Ούρος Τσόσιτς.

Ωστόσο, ο Σέρβος αμυντικός δεν βρέθηκε στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου απέναντι στους Χανιώτες, πράγμα που προκαλεί εντύπωση. Εξάλλου, ο 27χρονος σέντερ μπακ δεν ήταν τραυματίας και καθόλα διαθέσιμος για να αγωνιστεί.

Βέβαια,

ως ελαφρυντικό μπορεί να λειτουργήσει και ο κανονισμός στον συγκεκριμένο θεσμό, που θέλει δύο νεαρούς παίκτες να βρίσκονται στην αποστολή (Μπότος- Γιούσης).

Το γεγονός όμως, πως ο Τσόσιτς έμεινε έξω και την ίδια στιγμή συμπεριλήφθηκε στην 18αδα ο Σβάρνας προκαλεί έκπληξη, αφού κάλλιστα, ο Βαλκάνιος οπισθοφύλακας θα μπορούσε να ήταν αυτός στη θέση του.

Είναι επομένως απορίας άξιο, αλλά παράλληλα αποτελεί και μήνυμα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μοράν- Αλμπάνης

Εκτός 18αδας έμειναν επίσης οι Έρικ Μοράν και Χρήστος Αλμπάνης. Για τον Ισπανό βέβαια είναι γνωστό πως είναι στην τελευταία θέση της ιεραρχίας της μεσαίας γραμμής. Όσο για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο Αλμπάνης συνιστά μέλος της ΑΕΚ και αυτός ο αποκλεισμός δεν διαθέτει διπλή ανάγνωση.

AEK: «Χάνει» Άλεφ, Μάνταλο και Οικονόμου

The post ΑΕΚ: Μήνυμα Ουζουνίδη σε Τσόσιτς appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα