ΑΕΚ μεταγραφές 9/7: Όλα ανοιχτά με Βέρντε, προτάθηκε στη Μαγιόρκα

18:05 9/7/2019 - Πηγή: Sportime

ΑΕΚ μεταγραφές 9/7: Από την πρώτη στιγμή το Sportime ανέδειξε την πραγματική υπόσταση της υπόθεσης Βέρντε και ΑΕΚ. Ένα θέμα, που να θυμίσουμε, πως έκαναν γνωστό τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία είχαν αποκαλύψει και το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Μεταγραφή αυτήν την στιγμή, που μιλάμε δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει για τον απλούστατο λόγο, πως δεν έχει συμφωνήσει ο ατζέντης του Ντανιέλε Βέρντε.

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τη Ρόμα. Τα όσα έχουν γράψει οι Ιταλοί, ισχύουν 100%. Τρία χρόνια συμβόλαιο, 500.000 ευρώ καθαρές αποδοχές και κοντά στο ένα εκατομμύριο, που θα πάρουν οι Ρωμαίοι.

ΑΕΚ μεταγραφές 9/7: Plus 30% ποσοστό μεταπώλησης

Και ενώ με τη Ρόμα η ΑΕΚ τα έχει βρει, ο ατζέντης του Βέρντε δε δίνει το ok για να γίνει η μεταγραφή.

Ο λόγος είναι πως η πλευρά του Ιταλού παίκτη είχε προσπαθήσει στο ραντεβού που είχε κάνει με τους «τζιαλορόσι» να πάρει ουσιαστικά το «πράσινο φως» για να μιλήσει με την ΑΕΚ. Και να προχωρήσει το deal.

Το ραντεβού Ρόμα-Βέρντε, που είχε αναδείξει προ ημερών το Sportime.gr δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το δείχνουν και οι εξελίξεις μια και η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί.

Έτσι, τώρα που η ΑΕΚ τα έχει βρει με τη Ρόμα, η πλευρά του Βέρντε δε θα αποκομίσει το οικονομικό όφελος που είχε στο πλάνο της.

Σίγουρα θα πάρει τα χρήματα, που πρέπει να πάρει ως νόμιμος εκπρόσωπος του παίκτη αλλά όχι αυτά που ήθελαν.

Επομένως, αυτήν την στιγμή συμφωνία με τον Βέρντε δεν υπάρχει και σίγουρα όχι μεταγραφή.

Το ότι ο παίκτης δεν πήγε στην πρώτη της Ρόμα δεν λέει και πολλά μια και ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ προτάθηκε και στη Μαγιόρκα. Ομάδα, που ανέβηκε στην La Liga.

Η μεταγραφή του Βέρντε δεν έχει «καεί», οι επαφές είναι συνεχείς και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει τις αμέσως προσεχείς ώρες. Το επόμενο 24ώρο είναι σίγουρα κρίσιμο.

Ακολουθήστε το Sportime στο Facebook…

The post ΑΕΚ μεταγραφές 9/7: Όλα ανοιχτά με Βέρντε, προτάθηκε στη Μαγιόρκα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα