Άρης: Ανακοινώθηκε «ανοιχτή» προπόνηση για τον κόσμο

Ο Άρης έχει πραγματοποιήσει αρκετές και αξιόλογες μεταγραφές και έτσι στον κόσμο του επικρατεί ενθουσιασμός. Οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως η αγαπημένη τους ομάδα θα πραγματοποιήσει ακόμη καλύτερη σεζόν την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Μάλιστα οι οπαδοί τόσο μέσω των social media όσο και μέσω ραδιοφωνικό εκπομπών έχουν εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία να δουν από κοντά τα νέα

αποκτήματα αλλά και την υπόλοιπη ομάδα σε κάποια ανοικτή προπόνηση.

Η επιθυμία τους αυτή ικανοποιήθηκε από την «κίτρινη» ΠΑΕ, η οποία ανακοίνωσε στον κόσμο της ομάδας ότι μία από τις προσεχείς προπονήσεις θα μπορέσουν να δώσει το «παρών».

Συγκεκριμένα αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 28 του μηνός με τους οπαδούς του Άρη να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι η προπόνηση της ερχόμενης Παρασκευής (28/06), που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα είναι ανοικτή.

Λόγω των εργασιών που διεξάγονται στο γήπεδο ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει την προπόνηση από τη Θύρα 7», καταλήγει η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

Ετσι ο κόσμος του Άρη θα μπορέσει να αποθεώσει και να χειροκροτήσει από κοντά τον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του. Ο Ελληνας τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του θα πάρουν την απαραίτητη ώθηση ενόψει του δεύτερου σταδίου προετοιμασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί επί ολλανδικού εδάφους.

The post Άρης: Ανακοινώθηκε «ανοιχτή» προπόνηση για τον κόσμο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα