ΑΕΚ μεταγραφές 10/7: Πιέζουν ΑΕΚ-Ρόμα τον Βέρντε

ΑΕΚ μεταγραφές 10/7: Η ΑΕΚ έχει καταφέρει πολλά πράγματα στην υπόθεση του Ντάνιελε Βέρντε.

Αρχικά όταν είδε ότι κωλυσιεργούν οι μάνατζερ του Ιταλού, πήγε απευθείας στην Ρόμα. Και συμφώνησε για 1 εκατ.ευρώ, συν 30% ποσοστό μεταπώλησης του για να τον αγοράσει. Οι εκπρόσωποι του Βέρντε τώρα ζητούν την προμήθεια που θα έπαιρναν αν τον έφερναν ελεύθερο. Κάτι που προφανώς και δεν μπορεί να στηριχθεί κάπου και να γίνει πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ

πιέζει πολύ και τους μάνατζερ του για άμεσο deal, καθώς η Ρόμα ήδη δεν επέτρεψε στον παίκτη να είναι στην χθεσινή πρώτη προπόνηση. Αρα τον πιέζει και αυτή με την σειρά της. Καθώς έχει συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα. Και θέλει και η ίδια να τελειώνει, με έναν παίκτη που δεν υπολογίζει και τον δίνει δανεικό κάθε χρόνο. Το κακό είναι ότι ο παίκτης τώρα βασίζεται πολύ στους εκπροσώπους του και δείχνει το θέμα ότι θέλει κάτι… ακόμη για να κλείσει. Η ΑΕΚ πιστεύει ότι αυτό θα γίνει σύντομα, αλλά παράλληλα με τον Ιταλό κάνει επαφές και με άλλους ακραίους, ενώ για τον Βέρντε ενδιαφέρεται έντονα και η Μαγιόρκα που πήρε την άνοδο για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

ΑΕΚ μεταγραφές 10/7

Όπως τον Αργεντίνο Φεντερίκο Καρτάμπια της Λα Κορούνια, για τον οποίο όμως η ισπανική ομάδα ζητά 3 εκατ.ευρώ για πώληση του. Και την στιγμή που η ΑΕΚ δίνει 1 εκατ.ευρώ για τον Βέρντε όσο και να ανέβει δύσκολα να φτάσει τα «θέλω» της ομάδας της Γαλικίας. «Δυσάρεστα νέα μας έρχονται, υπάρχει απόλυτη συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή Καρτάμπια και της ΑΕΚ. Το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων» ανέφερε χαρακτηριστικά το ισπανικό «The Chiringuito del Deportivo».

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει όμως για πολύ τον Βέρντε. Κάθε ημέρα που περνά είναι κρίσιμη και στην Ενωση δεδομένα θέλουν άμεσα έναν εξτρέμ να τον στείλουν στο Κίελτσε.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΑΕΚ μεταγραφές 10/7: Πιέζουν ΑΕΚ-Ρόμα τον Βέρντε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα