ΑΕΚ: Ιβιτς στα… όρια του, Κωστένογλου συγκρατημένος!

Η ΑΕΚ προσπαθεί να συνέλθει από τα απανωτα σοκ και να βρει παράλληλα τον τρόπο να βγει από τα μεγάλα και κομβικά προβλήματα της.

Χθες το πρωί στα Σπάτα εμφανίστηκε ο Ιλια Ιβιτς. Μία ημέρα μετά την κακή εμφάνιση και ισοπαλία με τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Με το κλίμα

να είναι κακό εντός ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ήταν εμφανές ότι ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος. Στα όρια του θυμωμένου… Η κατάσταση στην ΑΕΚ, τα αρνητικά αποτελέσματα και η αποκαρδιωτική εικόνα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν χθες να παίξουν στο ματς με τον Αρη τον έχουν φέρει στα όρια του. Ο Ιβιτς ωστόσο επέλεξε να μην μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της Ενωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» επιχειρούν να ηρεμήσουν, να βρεθεί λύση στο θέμα προπονητή… προσεχώς και κυρίως να πάει η ΑΕΚ συγκεντρωμένη και με ηρεμία στο Σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για την Super League. Και ο Ιλια Ιβιτς έχει μεγάλο… βάρος και σε αυτό το κομμάτι στην ομάδα πλέον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρσεγκιάν: «Εξετάζω σοβαρά την πρόταση της ΑΕΚ!» (vids)

Τι είπε ο Κωστένογλου στους παίκτες της ΑΕΚ

Ο Νίκος Κωστένογλου χθες το πρωί προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό στην ομάδα, ενώ ο προπονητής της ΑΕΚ επέλεξε να μιλήσει για λίγο πριν βγουν για προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο. «Να παραμείνουμε δυνατοί, να ηρεμήσουμε, να αφήσουμε πίσω ότι έγινε και να μπούμε στο γήπεδο να κάνουμε μια καλή προπόνηση. Έχουμε τώρα μπροστά μας παιχνίδι και δεν μπορούμε να μείνουμε σ’ ότι έχει γίνει. Πρέπει να δουλέψουμε καλά και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση» είπε ο Κωστένογλου στους «κιτρινόμαυρους». Η ΑΕΚ δεν θα έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα με δεδομένο ότι αγωνίζεται το Σάββατο στο Ηράκλειο της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: «Τελειώνει» ο Κωστένογλου!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ: Ιβιτς στα… όρια του, Κωστένογλου συγκρατημένος! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα