ΑΕΚ: Η Αρκάδη στη ΓΣ του ECA -Για τις αλλαγές στα Κύπελλα Ευρώπης

23:40 7/6/2019 - Πηγή: Sportime

Η Αγγελική Αρκάδη εκπροσώπησε την ΑΕΚ στην Γενική Συνέλευση της ECA στη Μάλτα. 

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η διήμερη Γενική Συνέλευση (6-7 Ιουνίου) των μελών του European Club Association (ECA), που έγινε στη Μάλτα. Με αντικείμενο συζήτησης την πρόταση που έχει κατατεθεί για τις αλλαγές στα Κύπελλα Ευρώπης. Αλλά μαζί και τον τρόπο διεξαγωγής τους από το 2024 και

έπειτα.

Η εκπροσώπηση με Αρκάδη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε μέσω της Γενικής Διευθύντριας της εταιρίας, Αγγελικής Αρκάδη. Του στελέχους της που έχει πολλές και σημαντικές επαφές στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Στη Γενική Συνέλευση της ECA συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι των αλλαγών. Με τους αρμόδιους να εκφράζουν ορισμένες ενστάσεις. Τους επόμενους μήνες αναμένεται να υπάρξουν νέες συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και με τον πρόεδρο της UEFA.

Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι γνωστοποίησαν την αντίθεσή τους στην προτεινόμενη δημιουργία ενός σχεδόν «κλειστού» Champions League από το 2024 και μετά. Η πρόταση διατυπώθηκε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), η οποία διαθέτει 232 μέλη και συνεργάζεται με την UEFA για τον εκ νέου σχεδιασμό της διοργάνωσης.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook

The post ΑΕΚ: Η Αρκάδη στη ΓΣ του ECA -Για τις αλλαγές στα Κύπελλα Ευρώπης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα