ΑΕΚ: Η αποστολή για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Εγινε γνωστή η αποστολή της που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (21:00) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μάσιμο Καρέρα πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές, ενώ το θετικό είναι ότι στην τελευταία προπόνηση

δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο για την ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε πως ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα αγωνιστούν με τα περσινά ρόστερ καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι φετινές μεταγραφές.

Οι δύο απουσίες που μετρά η ΑΕΚ είναι αυτή του Νταμιάν Σιμάνσκι που υποβλήθηκε σε καθαρισμό στον αχίλλειο και στου Κώστα Γαλανόπουλου που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος από άποψη ρυθμού.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την σημερινή προπόνηση:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε αυτήν συμμετείχαν οι παίκτες που έχουν δικαίωμα στον αυριανό (21.00 – ΟΑΚΑ) τελικό Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους υπόλοιπους να προπονούνται το πρωί στα Σπάτα. Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι.

Στις επιλογές του βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, που είναι ο 26ος της ιστορίας μας και πέμπτος συνεχόμενος#aekoly #aekfc #aekfamily #greekcup #final pic.twitter.com/vHQxBWW2pW

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) August 29, 2020

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τον αυριανό τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό #aekoly #aekfc #aekfamily #greekcup #final pic.twitter.com/XYvHB8zOvd

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) August 29, 2020

Το άρθρο ΑΕΚ: Η αποστολή για τον τελικό με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα