ΑΕΚ: Η αποστολή για την πρόκριση!

Η ΑΕΚ μετά το τέλος της προπόνησης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Βόλφσμπουργκ αύριο (21:45, Novasports 2) στο ΟΑΚΑ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν και οι Κώστας Γαλανόπουλος, Ζίγκα Λάτσι. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ παραμένει εκτός στο κομμάτι της αποθεραπείας ο Νταμιάν

Σιμάνσκι.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.45) αγώνα με την Βόλφσμπουργκ, για τα play offs του UEFA Europa League.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την γερμανική ομάδα στο ΟΑΚΑ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνίντ, Παουλίνο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με την Βόλφσπουργκ για τα play offs του Europa League, στο ΟΑΚΑ #aekwob #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #UEL

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Το άρθρο ΑΕΚ: Η αποστολή για την πρόκριση! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα