ΑΕΚ: Φορ άμεσα, έρευνα και για 8αρι

Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει τους Χνιντ, Ινσούα, Ενομπακάρε, Καρακλάιτς και Ιατρούδη αυτό το καλοκαίρι και συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Σε πρώτη φάση η ΑΕΚ αναζητά έναν φορ. Πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα και με… χαρακτηριστικά βασικού, διότι δεν αποκλείεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις με

τον Πορτογάλο επιθετικό αν αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Διότι τότε θα είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ η πώληση του, ώστε να μην τον χάσει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. Με την απόκτηση του σέντερ φορ, η ΑΕΚ ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο ενίσχυσης της. Και ενόψει τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 30 Αυγούστου.

Οι «κιτρινόμαυροι» από εκεί και πέρα και με δεδομένη την μεγάλη απώλεια του Νταμιάν Σιμάνσκι που θα επιστρέψει τέλη Νοεμβρίου, αλλά και την παρατεταμένη απουσία του Κώστα Γαλανόπουλου, ρίχνει ματιές και για 8αρι. Βεβαίως θα πρέπει άμεσα να βρει λύση με το… αγκάθι του Νταβίντ Σιμάο που είναι στα Σπάτα και προπονείται, ώστε να μπορεί να βγει στην αγορά για οργανωτικό μέσο που θα στηρίζει τους υπάρχοντες στο κομμάτι της ανάπτυξης.

Από εκεί και πέρα, ο Ιλια Ιβιτς έχει πάντα στο νου του τις λίστες με εξτρέμ και στόπερ, αν έχουμε σύντομα εξελίξεις με τον Ντανιέλε Βέρντε και τον Μάριο Οικονόμου. Άλλωστε για την θέση του στόπερ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Ογκνιεν Βράνιες που εκτιμάται ότι αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει από την Αντερλεχτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ με Σιμάνσκι: Επιστρέφει τέλη Νοεμβρίου!

Το άρθρο ΑΕΚ: Φορ άμεσα, έρευνα και για 8αρι εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα