ΑΕΚ: Χαμός! Συμφώνησε με τον Ράφα Μπενίτεθ! Ποιος το λέει – Τι απαντά η ΑΕΚ!

Αναφορά… χαμός, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Ράφα Μπενίτεθ. Αυτό τουλάχιστον λέει η γνωστή ισπανική εφημερίδα Marca.

Από χθες είχατε διαβάσει στο Sportime για την επαφή του 65χρονου πασίγνωστου ισπανού προπονητή με την Ένωση. Οι ισπανοί το πάνε ένα βήμα παραπάνω και μιλούν για συμφωνία.

Ο Μπενίτεθ συναντήθηκε με τον Ριμπάλτα αναφέρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υπάρξει κουβέντα αρκετών ωρών με συγκεκριμένη ανάλυση του πλάνου. Από τον Sports

Director της ΑΕΚ.

Ο Μπενίτεθ με το βαρύ βιογραφικό είναι εκτός πάγκων εδώ και περίπου 15 μήνες όταν δεν τα πήγε καλά στη Θέλτα και αποχώρησε. Θα έχει ενδιαφέρον πως τελικά θα εξελιχθεί αυτό το θέμα. Δεδομένα έχει υπάρξει συζήτηση.

«Δεν ισχύει πως υπάρχει συμφωνία με κάποιον προπονητή. Η διοίκηση κάνει τις κινήσεις της με προσπάθεια για άκρα μυστικότητα. Δεδομένα δεν υπάρχει συμφωνία με κάποιον προπονητή» ήταν η αντίδραση από το κλαμπ.

Πάντως, δεν υπάρχει διάψευση για το όνομα. Η… διάψευση αφορά το done deal. Σημαντικό είναι αυτό.

El futuro de Rafa Benítez apunta a Grecia https://t.co/4AfJhDGqZZ

MARCA (@marca) May 20, 2025

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα