Τσέλσι: Ο Μαρέσκα αποκάλυψε τον γκολκίπερ του τελικού

Ο Φίλιπ Γιόργκενσεν θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι στον τελικό του Conference League κόντρα στην Μπέτις όπως δήλωσε την Τρίτη (20/05) ο προπονητής των «μπλε» Έντσο Μαρέσκα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας με διπλή υπηκοότητα Σουηδίας-Δανίας έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης εκτός από ένα. Στον αντίποδα, ο Ισπανός Ρόμπερτ Σάντσεθ είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Τσέλσι στην Premier League,

όπου έχει παίξει 31 παιχνίδια φέτος.

«Ο Φίλιπ θα παίξει στον τελικό γιατί έπαιξε σε όλη τη διοργάνωση. Θα ήταν άδικο τώρα να μην παίξει στον τελικό. Σίγουρα θα παίξει γιατί το αξίζει», είπε ο Μαρέσκα στους δημοσιογράφους, ενώ πρόσθεσε πως οι επιθετικοί Κρίστοφερ Νκούνκου και Μάρκ Γκιού παραμένουν αμφίβολοι λόγω τραυματισμών, εν όψει του μεγάλου αγώνα που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στο Βρότσλαβ.

«Ο Γκιού και ο Νκούνκου συμμετέχουν στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμη στο 100%. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να παρατάξουμε την πιο δυνατή μας ενδεκάδα. Στο Conference League έχουμε παίξει με διαφορετικούς παίκτες και θα δούμε για τον τελικό», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα