ΑΕΚ – Πανιώνιος: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΑΕΚ – Πανιώνιος: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων για το αποψινό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Νίκος Κωστένογλου αποφάσισε να ξεκινήσει τον αποψινό αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τον Τσιγκρίνσκι με τον Οικονόμου στα

στόπερ, τον Γαλανόπουλο με τον Κρίστιτσιτς στον άξονα, η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα, θα είναι οι Βέρντε (δεξιά), Μάνταλος (αριστερά) και ο Λιβάγια (δεκάρι).

Αυτή θα είναι και η τελευταία 11αδα που ξεκινά ο Νίκος Κωστένογλου, καθώς από αύριο προπονητής στην ΑΕΚ θα είναι ο Μάσιμο Καρέρα.

Στον πάγκο για την Ενωση είναι οι: Τσιντώτας, Σαμπανάτζοβιτς, Σβάρνας, Γιακουμάκης, Ντέλετιτς, Αλμπάνης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαρδέλης και Λόπες.

Οι 11 του Νίκου Κωστένογλου κόντρα στον Πανιώνιο #aekpgss #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily pic.twitter.com/vfA2D1Bemw

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) December 7, 2019

Η 11αδα του Πανιωνίου

Για τον Πανιώνιο ξεκινούν οι: Μαλέρμπ, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονόμου, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Αρτσε, Παπανικολάου, Αραμπούλι.

Στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης κάθονται οι: Κότνικ, Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς, Σαραμάντας, Καμαρά, Τσιλούλης, Ρέντζας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ – Πανιώνιος: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα