ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μαρτίνς: «Δείξτε ποιοι είστε!»

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Έφτασε η μεγάλη ημέρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο Βόλο, σε ένα ματς το οποίο κατέληξε να είναι σήριαλ.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν κατάφερε ποτέ να κάνει τον τελικό όπως έπρεπε,

φτάσαμε σε σημείο να γίνει ο αγώνας στα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά για τη σεζόν 2019-20! Το ίδιο Σαββατοκύριακο που αρχίζει το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου…

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, οι δύο ομάδες Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν μόνο με τα περσινά ρόστερ. Δεν μπορούν, δηλαδή, οι προπονητές να χρησιμοποιήσουν τους παίκτες που ήρθαν αυτό το διάστημα ως μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μάθημα του Ραφίνια σε Μπρούνο

Έτσι με αυτά και με αυτά ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία του για τον σημερινό τελικό (21:00). Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο και είναι έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα. Πέρα από τα αγωνιστικά και τακτικά θέματα για τα οποία τους μίλησε, ο Πορτογάλος θέλησε να τους ανεβάσει και ψυχολογικά.

Τόνισε στους ποδοσφαιριστές του μεταξύ άλλων:

«Πρέπει να δείξετε ποιοι είστε!

Θέλουμε το Κύπελλο. Πήραμε το πρωτάθλημα, πάμε για το νταμπλ, το θέλουμε και αυτό. Να παίξετε για εσάς, την ομάδα, τους φιλάθλους που δεν θα είναι στις κερκίδες. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που ξέρουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Το άρθρο ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μαρτίνς: «Δείξτε ποιοι είστε!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα