Πογιάτος: Οδηγίες στους μέσους

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει επενδύσει στον τομέα της κατοχής, αλλά γνωρίζει ότι αυτό δεν είναι εύκολο όταν η ομάδα του αγωνίζεται εκτός έδρας, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που υπάρχουν απουσίες.

Σε πρώτη φάση, πάντως, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να αποφευχθεί το εύκολο λάθος στην άμυνα εξαιτίας του γεγονότος ότι οι Φραν Βέλεθ και Αχιλλέας Πούγγουρας δεν έχουν κοινές παραστάσεις στην ενδεκάδα.

Επομένως θα ζητά από τους μέσους του είτε να οπισθοχωρούν για να πάρουν μπάλα είτε να ρίχνουν περισσότερο βάρος στη διόρθωση κάποιας λανθασμένης επιλογής.

Αστέρας-Παναθηναϊκός: Πλην

του Δημήτρη Κουρμπέλη, οι Γιασίν Αγιούμπ και Γιάννης Μπουζούκης φαίνεται ότι συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για συμμετοχή στη μεσαία γραμμή από το ξεκίνημα του ματς, όμως, απομένει μία προπόνηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«ΠαναθηναϊκόςTV»: Το δικό σου κανάλι! #Panathinaikos #paofc20_21 #LikeGreensDo #ΠαναθηναϊκόςTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 11 Σεπ, 2020 στις 8:47 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

One more detail of Panathinaikos shirt for 2020/21 season! • Μία ακόμα λεπτομέρεια της φανέλας του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2020/21! #Panathinaikos paofc20_21 #LikeGreensDo #Kappa #Kit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 8 Σεπ, 2020 στις 7:01 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού είναι εδώ και τη νέα αγωνιστική περίοδο! Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται εδώ https://www.pao.gr/akadimies/soccer-schools/ #Panathinaikos PanathinaikosSoccerSchools

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 8 Σεπ, 2020 στις 4:29 πμ PDT

Το άρθρο Πογιάτος: Οδηγίες στους μέσους εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα