ΑΕΚ : Μέσα ο Ρέι, έξω ο Σλότερ

Στην τελική της ευθεία για την προετοιμασία ενόψει του μεγάλου αγώνα της πρεμιέρας της Basket League, βρίσκεται η ΑΕΚ. Και ο Κέντρικ Ρέι μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Αυτό είναι το καλό νέο.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού από το φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ κόντρα στην

Μέγκα Μπέμαξ στο Βελιγράδι. Εκτοτε δεν είχε προπονηθεί με την ομάδα. Κάτι, όμως, που έγινε την Τετάρτη (25/9).

Αυτό σημαίνει ότι ο Αμερικανός θέτει υποψηφιότητα για τον αγώνα της πρεμιέρας της Basket League. Και όχι για… όποιον κι όποιον αγώνα. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (28/9) στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό. Θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ. Κι οπωσδήποτε η πρεμιέρα μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η επιστροφή του Ρέι ήταν το… καλό νέο για τον τεχνικό της ΑΕΚ. Ομως υπάρχει και κάτι που εξακολουθεί να προβληματίζει τους πάντες.

Στον αντίποδα ο Μάρκους Σλότερ εξακολουθεί να είναι εκτός δράσης. Ο έμπειρος Αμερικανός τραυματίστηκε στις 30 Αυγούστου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Πορταριά. Ο Σλότερ έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού  στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο μυ.

Από τότε δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα. Κι ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Η συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό φυσικά, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν συζητείται. Εκτός αν υπάρξουν θεαματικές αλλαγές.

Η ταινία της ΑΕΚ στην Αυστραλία

Η ταινία-έπος «1968», παραγωγής ΑΕΚ ΒC-Μάκη Αγγελόπουλου, θ’ ανοίξει το 26ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, στο Σίδνεϊ, στις 8 Οκτωβρίου (20:30, ώρα Αυστραλίας).

Ο Τάσος Μπουλμέτης, σκηνοθέτης της ταινίας και επικεφαλής του Ιστορικού, Πολιτιστικού και Αθλητικού Αρχείου της ΑΕΚ BC, μίλησε στην εφημερίδα της Ομογένειας «Κόσμος».

Μάλιστα αποκάλυψε και μια ξεχωριστή στιγμή από την ταινία:

«Ψάχναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα να βρούμε έναν συγγενή του αειμνήστου Γιώργου Μόσχου και ένα βράδυ έλαβα ένα μήνυμα από την κόρη του Μαρία η οποία μόλις είχα δει το τρέιλερ και μου θύμισε ότι υπήρξαμε συνεργάτες και είχαμε βρεθεί κάποιο καλοκαίρι σε ένα νησί».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ : Μέσα ο Ρέι, έξω ο Σλότερ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα