ΠΑΟΚ: «Απέρριψε τα 4εκ. της Σπόρτινγκ για Φερέιρα»

Για αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ σε πρόταση ύψους τεσσάρων εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ αναφέρεται πορτογαλικό δημοσίευμα.

Οι συμπατριώτες του προπονητή του δικεφάλου τονίζουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έκαναν δεκτή την τεράστια πρόταση των «λιονταριών», που ήθελαν να πάρουν στη Λισαβόνα τον Φερέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββίδης

και Φερέιρα προχωράνε μαζί μετά το ραντεβού τους!

Το θέμα για τον ΠΑΟΚ θεωρείται λήξαν αφού ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να μην γίνει καμιά διαπραγμάτευση ενώ και ο νεαρός τεχνικός έδειξε αφοσιωμένος στους στόχους του με τους Θεσσαλονικείς.

Στην ομιλία μέσω skype, που είχε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου με τους επικεφαλείς του ποδοσφαιρικού τμήματος έκανε αναφορά στην πρόταση της Σπόρτινγκ για… μισό λεπτό. Ο Ιβάν Σαββίδης είπε χαρακτηριστικά πως «αν υπήρχε και υποψία στο μυαλό μου για να σε αφήσω να φύγεις, θα διαπραγματευόμουν με βάση τη ρήτρα σου αλλά το ξέκοψα κατευθείαν από χθες το βράδυ μόλις πληροφορήθηκα την πρόταση».

Ούτε ο Φερέιρα φάνηκε πρόθυμος να συζητήσει το θέμα, δεν πίεσε και δεν αναφέρθηκε καθόλου στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ στην πρόταση που υπήρξε και η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post ΠΑΟΚ: «Απέρριψε τα 4εκ. της Σπόρτινγκ για Φερέιρα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα