ΑΕΚ – ΑΕΛ: Μέσα τέσσερις για την «Ένωση»

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής για την ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου, να βλέπει βασικά… γρανάζια της ομάδας του να επιστρέφουν.

Συγκεκριμένα, κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα είναι ο Αντρέ Σίμοες και ο Ολιβέιρα, ενώ δεν κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά, οι Κλωναρίδης και Γιακουμάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Αγιά Σοφιά»: Καθυστερεί ο Πατούλης, επιστολή της ΑΕΚ

Ακόμα, κανονικά επιστρέφουν ο Βέρντε και ο Ζεράλδες, που έλειπαν στο

μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μετά λοιπόν το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός της ΑΕΚ, ανακοίνωσε τις επιλογές του για τον αυριανό αγώνα (19:30) της Super League 1.

Σε αυτές δίνουν το παρών οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post ΑΕΚ – ΑΕΛ: Μέσα τέσσερις για την «Ένωση» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα