Να ελεγχθούν οι προμήθειες
Διαβάσατε (αποκλειστικά) σε μας ότι επίκειται έλεγχος στην ΕΟΚ και μάλιστα θα αφορά τη χρήση της τελευταίας πενταετίας. Είμαστε βέβαιοι πως όλα θα είναι καλώς καμωμένα, καθώς δεν έχουμε αποδείξεις περί του αντιθέτου. Θέλουμε, όμως, ο έλεγχος να είναι ουσιαστικός και να φτάσει παντού, έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά. Όπου «σκιά» είναι η απουσία στοιχείων και τίποτα παραπάνω.
Γνωρίζουμε ότι υπάρχει καταγγελία για ανυπαρξία νόμιμων διαδικασιών
Πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος, σχετικά με τις προμήθειες, καθώς όσο κι αν ψάξαμε δεν βρήκαμε στο πρόγραμμα Διαύγεια, στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, αλλά και πουθενά στο διαδίκτυο να είναι αναρτημένη κάποια πληροφορία, σχετικά με οποιοδήποτε στοιχείο διαγωνισμού ή προμήθειας της ΕΟΚ, ή του κανονισμού προμηθειών της Ομοσπονδίας, παρόλο που διαχειρίζεται κρατικές επιχορηγήσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Δεν πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι ο Κανονισμός Προμηθειών της ΕΟΚ, σύμφωνα με το άρθρο 55 του νόμου 2725/1999; Κυρίως, όμως, πρέπει να μάθουμε ποιος είναι ο κανονισμός για την Οργάνωση Υπηρεσιών Ομοσπονδίας, σύμφωνα με το άρθρο 30 του νόμου 2725/1999. Η Ομοσπονδία οφείλει να έχει Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, αλλά επίσης δεν γνωρίζουμε (συγνώμη κιόλας) ποιος Διευθυντής θα μας απαντήσει, αφού δεν υπάρχει όνομα και θέση στο οργανόγραμμα.
Η ΕΟΚ φέρεται να έχει δύο βασικούς προμηθευτές, από το 2010 και μετά: Την εταιρία «ΡΕΚΑΤΑ ΤΣΟΥΡΒΑΚΑ ΑΝΤΩΑΝΕΤΤΑ ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε. Ο.Ε.» και μια εταιρία από το Ηράκλειο Κρήτης (αν δεν κάνουμε λάθος τη «FERIAS CRETAN TRAVEL SERVICES ΙΚΕ»), με τη δεύτερη να αναλαμβάνει τις προμήθειες μετακινήσεων – διαμονών της ΕΟΚ, από το 2010. Κι έχουν γίνει πολλές διοργανώσεις στην Κρήτη (και καλώς έγιναν) τα τελευταία χρόνια.
Δεν γνωρίζουμε (και πρέπει να μας… πει ο έλεγχος) ποιο είναι το ετήσιο ύψος προμήθειας, αν έχουν γίνει -εφόσον αυτό είναι επιβεβλημένο από τον νόμο- σχετικοί διαγωνισμοί, αν έχουν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Είμαστε βέβαιοι, γνωρίζοντας τη διαδρομή των παραγόντων της ΕΟΚ, πως όλα είναι βάσει νόμου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε δημοσιευμένο κάτι, που να δικαιώνει αυτή τη σιγουριά μας. Ως εκ τούτου, αφού δεν γίνονται σχετικές δημόσιες αναρτήσεις, ας αποφανθεί ο έλεγχος.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Ξεκινούν με διπλά Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας
- LIVE: Τσιτσιπάς - Ίσνερ
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει ενδιάμεσο σταθμό δόξας τη Στουτγάρδη
- Ολυμπιακός: Χωρίς Καμαρά κόντρα στον Άρη
- Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τζίτζικας!
- Ο Μαρκ Μάρκεθ έπεσε, πήγε στο νοσοκομείο, γύρισε και έκανε τον καλύτερο χρόνο
- Χωρίς Καμαρά στην Θεσσαλονίκη
- Ολυμπιακός: Χάνει Άρη ο Καμαρά, κανονικά ο Τσιμίκας
- Οργανωμένοι Αστέρα για την τραγωδία στα Τέμπη: «Αθάνατοι» (pic)
- Ρούμπεν Σεμέδο: Η ζωή που δεν έζησε…
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις To10.gr
- Ξεκινούν με διπλά Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας
- Ρούμπεν Σεμέδο: Η ζωή που δεν έζησε…
- Νέα Audi RS Q3 και Audi RS Q3 Sportback
- Τσιτσιπάς – Ίσνερ 2-0
- ΑΕΚ: «Καλημέρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια!» (pic)
- Μηχανικοί και cobots σε συνεργασία
- Ο Βόλος τιμά τον Ούμπιντες
- ΑΕΚ: Μέσα ο Σιμόες, εκτός ο Γιακουμάκης ενόψει Λάρισας
- Αγιά Σοφιά: Καθυστέρηση λόγω… Περιφέρειας
- Η εκδοχή της Nissan για την επιχειρηματικότητα του μέλλοντος

- Τελευταία Νέα To10.gr
- Να ελεγχθούν οι προμήθειες
- ΑΕΚ: Μέσα ο Σιμόες, εκτός ο Γιακουμάκης ενόψει Λάρισας
- Τσιτσιπάς – Ίσνερ 2-0
- Ξέσπασε φωτιά στο ΟΑΚΑ
- Παναθηναϊκός: Στη νομική επιτροπή της ECA ο Παπαντωνίου
- Πρόβλημα στον Ολυμπιακό, εκτός ο Καμαρά με Αρη
- Η ρήτρα μαμούθ που κρατάει τον Ποτσετίνο στην Τότεναμ
- Ο Βόλος τιμά τον Ούμπιντες
- Αγιά Σοφιά: Καθυστέρηση λόγω… Περιφέρειας
- Ξανθόπουλος: «Οδηγός μας είναι η άμυνα»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Ολυμπιακός: Χάνει Άρη ο Καμαρά, κανονικά ο Τσιμίκας
- Κούδας: “Λείπει από τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια”
- Βόλος: Τιμά τον Ούμπιδες κόντρα στον Ατρόμητο
- Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Τσιμίκας για Άρη
- Οι καταγγελίες της μητέρας του 5χρονου που πνίγηκε στην Κω
- ΑΕΚ: Με 22 παίκτες στη Λάρισα, εκτός Κλωναρίδης και Γιακουμάκης
- Μπλατ: «Δεν είναι ρεαλιστικό να πούμε τον Οκτώβριο τι ομάδα θα είμαστε» (gTV)
- Τζόνσον: «Ευγνώμων για την ευκαιρία στους Πίστονς»
- Εμπίντ: “Μακάρι να είχε μείνει ο Μπάτλερ”
- Στην επιτροπή της ECA ο νομικός του Παναθηναϊκού!