US Open: Κβίτοβα – Σάκκαρη 0-1 σετ LIVE

18:53 4/9/2021 - Πηγή: Sportime

US Open: Κβίτοβα – Σάκκαρη LIVE: Μαρία Σάκκαρη (No18) και Πέτρα Κβίτοβα(No 11) έχουν συναντηθεί ακόμη πέντε φορές με την Τσέχα να διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα (3-2), και να έχει νικήσει την Ελληνίδα τενίστρια στις τελευταίες δύο εξ αυτών.

Στον προηγούμενο γύρο η Μαρία απέκλεισε την επίσης Τσέχα Σινιάκοβα, όπως ακριβώς και η Κβίτοβα έκανε με την συμπατριώτισσά τους Πλίσκοβα.

Η έναρξη του αγώνα στο «Arthur Ashe Stadium» είναι προγραμματισμένη για τις 19:00

US Open: Κβίτοβα – Σάκκαρη LIVE:

Πρώτο σετ:

Άρχισε το ματς! Οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους και έτσι έιμαστε στο 1-1 στα γκέιμς στο πρώτο σετ. 2-1 η Κβίτοβα στα γκέιμς. Μπρέικ και 3-2 το 1ο στο ματς για τη Σάκκαρη! Ένα γκέιμ μακριά από την κατάκτηση του πρώτου σετ. Προηγείται πλέον με 5-3.

Ζωντανή η Τσέχα που μείωσε σε 4-5, όμως η Σάκκαρη είναι εντυπωσιακό στο επόμενο γκέιμ (40-0) και κάνει δικό της το πρώτο σετ με 6-4!

Δεύτερο σετ: Δυνατά συνεχίζει η Σάκκαρη που κάνει το 1-0 στα γκέιμς. Στο 2-0 η Μαρία που ελέγχει απόλυτα το ματς έχοντας αναγκάσει την Τσέχα να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο. 3-1 πλέον η Ελληνίδα που είναι πλησιάζει στη νίκη. Η Κβίτοβα αντιδρά κι έχει μειώσει σε 4-3.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα