Rafale: Έκαναν απίστευτα πράγματα (vid)

16:40 4/9/2021 - Πηγή: Sportime

Από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται στην Ελλάδα ένα πολεμικό αεροσκάφος Rafale, το οποίο έφτασε από τη Γαλλία δυόμιση ώρες και χωρίς ανεφοδιασμό μάλιστα.

Ωστόσο δεν πρόκειται για αεροσκάφος που θα ενταθεί στο ελληνικό «οπλοστάσιο», καθώς κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει πριν το τέλος του έτους.

Το συγκεκριμένο

μαχητικό θα συμμετάσχει στο Athens Flying Week 2021 που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στην 114 πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Κατά τη διάρκεια του Athens Flying Week 2021 το γαλλικό μαχητικό 4ης γενιάς, ένα από τα ικανότερα μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλού ρόλου στον κόσμο, θα παρουσιάσει όλες του τις δυνατότητες, όπως ταχύτητες που ξεκινούν από 100 κόμβους και φθάνουν τα 1.000 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το Rafale:

Les équipes du #rafalesolodisplay et de la #patrouilledefrance sont en à #Tanagra pour le meeting aérien @AthensFlyinWeek. Aujourd’hui c’est le jour d’entraînement du #Rafale et des #alphajet avant le #airshow du 4&5/9. @Armee_de_lair @PAFofficiel @Rafale_Display pic.twitter.com/eSDXOO9Ao0

— La France en Grèce (@FranceenGrece) September 3, 2021

Sportime Team για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα