Transfer Gossip – Μανωλάς: Έχει κάνει επίσημη πρόταση ο Ολυμπιακός – Πίεση από όλες τις πλευρές για το deal!

Transfer Gossip – Μανωλάς: Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσπαθεί να κάνει το… θαύμα με την υπόθεση του Έλληνα στόπερ.

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αναφερόμαστε φυσικά στο ιταλικό δημοσίευμα που εμπλέκεται ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Μανωλάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime έχει φτάσει πράγματι πρόταση στη Νάπολι από τους «ερυθρολεύκους».

Το

ερώτημα είναι τι περιέχει αυτή. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport ένα ποσό από 15 έως 18 εκατ. ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν είναι προς συζήτηση. Ακόμα κι αν είχαν πάει όλα… δεξιά, δηλαδή ήταν ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε πωληθεί ο Καμαρά, είχε πωληθεί ο Σεμέδο, δεν θα έπαιζαν τέτοια νούμερα.

Δεν είναι στη λογική του συλλόγου να αγοράζει πίσω παίκτες πιο ακριβά από όσο τους πούλησε. Ακόμα και αν πρόκειται για μια τέτοια ηχηρή προσθήκη και προσωπικότητα. Διότι ο Κώστας Μανωλάς εκτός από το ελληνικό στοιχείο και την ποιότητα στην άμυνα, θα ενισχύσει και το «ερυθρόλευκο» φρόνημα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ζητήματα.

Η Νάπολι τον κοστολογεί ακριβά. Το 15άρι είναι μίνιμουμ. Από τη στιγμή που δεν «παίζει» αυτό το σενάριο, πιθανότατα μιλάμε για πρόταση (διότι πρόταση υπάρχει κι αυτή είναι η είδηση) δανεισμού. Με οψιόν πιθανότατα και με την ομάδα του Πειραιά να καλύπτει μέρος του ποσού από το συμβόλαιο του παίκτη. Συμβόλαιο που είναι στα 4,8 εκατ. ευρώ ετησίως. Αντιλαμβάνεστε το νούμερο που πρέπει να καλυφθεί.

Τι κρατάμε; Την προσπάθεια του Ολυμπιακού για έναν στόπερ πρώτης γραμμής. Γεγονός που επιβεβαιώνει περίτρανα το ότι ο Σεμέδο είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες και εκτός του Παπασταθόπουλου κανείς από τους υπόλοιπους του κέντρου της άμυνας πρέπει να νιώθει ασφαλής. Κάθε άλλο.

Όσον αφορά τον Μανωλά; Είναι διατεθειμένος να χάσει αρκετό από το ετήσιο εισόδημα που έχει λαμβάνειν από τη Νάπολι προκειμένου να επιστρέψει. Ο Ολυμπιακός; Είναι επίσης διατεθειμένος να κάνει μια μικρή οικονομική υπέρβαση για χάρη του. Διόλου εύκολα τα πράγματα, αλλά πιέζουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές…

Διαβάστε ακόμη:

Τουρκία: Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος – Νεκροί και οι οκτώ επιβαίνοντες

Κορονοϊός: Μόνο εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους – Ανακοινώσεις στα τέλη Αυγούστου

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα