The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς δίνει το τριαντάφυλλο στην Ιζαμπέλα και φέρνει αντιδράσεις

23:21 9/9/2021 - Πηγή: Sportime

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς δίνει στην Ιζαμπέλα το τριαντάφυλλο με… απώτερο σκοπό. Οι αντιδράσεις των κοριτσιών μετά την απόφασή του δεν ήταν και οι…καλύτερες.

Στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Αλέξη Παππά να κάνει ένα ομαδικό ραντεβού με κάποιες κοπέλες.

Πραγματοποίησαν την πρώτη τους εκδρομή, ταξιδεύοντας στην Κέα και απόλαυσαν τον καλό καιρό και την θάλασσα.

Η Ιζαμπέλα είναι η…εκλεκτή, ενθουσιάζεται

με το τριαντάφυλλο και ο Αλέξης… εξηγείται. Ο λόγος που της το προσφέρει είναι γιατί θέλει να τη γνωρίσει καλύτερα. Θεωρεί πως η ίδια δεν εκφράζει εύκολα το πώς αισθάνεται.

Φυσικά οι σκέψεις που έγιναν πράξεις του Bachelor έφεραν αντιδράσεις στις υπόλοιπες κοπέλες. Το τριαντάφυλλο κατέληξε στην έκπληκτη Ιζαμπέλα. Η Γιώτα βέβαια δεν το αντιμετώπισε ιδιαίτερα ψύχραιμα. «Είναι η τελευταία κοπέλα που περίμενα να το πάρει», είπε συγκεκριμένα.

Φυσικά η Ιζαμπέλα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και την…σιγουριά της. «Όχι που δεν θα το έπαιρνα (σ.σ. το τριαντάφυλλο). Η Ιζαμπέλα ξέρει…», είπε γεμάτη νόημα.

«Θέλω να μάθω καλύτερα στην Ιζαμπέρα. Για αυτό της έδωσα το τριαντάφυλλο», είπε ο Αλέξης Παππάς, αναφορικά με την απόφασή του. «Αν και την γνωρίζω ελάχιστα αισθάνομαι άνετα μαζί της. Κατάλαβα πως είναι ένα κορίτσι που έχει ταλαιπωρηθεί στις σχέσεις της. Αισθάνομαι πως η έντονη συμπεριφορά και οι αντιδράσεις της είναι οι άμυνες της. Μπορεί να πέφτω έξω, αλλά νιώθω πως έιναι ευαίσθητη ως άνθρωπος», τόνισε αναφορικά με την Ιζαμπέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Διαβάστε ακόμη: 

The Bachelor: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε μέχρι που έφτασε η σχέση του με τη Νικολέτα

Τηλεθέαση 9/9: Σάρωσαν «Σασμός» και «Η Γη της Ελιάς» – Τι έκαναν Bachelor και Big Brother

Πυροβολισμοί – Αμπελόκηποι: Η ΕΛ.ΑΣ «βλέπει» οπαδικά κίνητρα πίσω από την ενέργεια

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα