Survivor Στατιστικά 21-5: Βρέξει-χιονίσει, ο Φάνης Μπολέτσης θα κερδίσει

Survivor Στατιστικά 21-5: Η 20η εβδομάδα προβολής του Survivor ξεκίνησε με κόκκινη νίκη, αλλά ο Φάνης συνεχίζει το… βιολί του.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχει κάποιες κοινές συνισταμένες. Μια από αυτές ονομάζεται Φάνης Μπολέτσης. Οι αριθμοί του, από την αρχή του Survivor, μαρτυρούν Γαλάτσι.

Από ένα σημείο και μετά, μέχρι και οι… πέτρες αντιλήφθηκαν ότι ο παίκτης των Μπλε είναι ο πιο ολοκληρωμένος στους

στίβους μάχης. Κανείς δεν τον έσβησε, με εξαίρεση ο Γκιουλέκας.

Ακόμα όμως και ο el mago ωχριά απέναντί του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 1ο αγώνισμα ασυλίας. Όπως είδατε στη Live μετάδοση, ο Φάνης έκανε ένα 4/4 και πάλι η ομάδα του έχασε.

Εκείνος, είτε χάνει η ομάδα του, είτε κερδίζει, είναι ο πιο σταθερός παίκτης. Ελάχιστη περίοδος στο ντεφορμάρισμά του, πάντοτε μέσα στη διεκδίκηση του πόντου, δεν έχει παρατήσει run και πάντοτε αποτελεί σίγουρη πηγή πόντων.

Από εκεί κι έπειτα, τα πράγματα δεν αλλάζουν. Οι Χριστόφορος-Γιώργος Παπαχαραλάμπους παραμένουν οι πιο αδύναμοι παίκτες και είτε αυτή την εβδομάδα, είτε την αμέσως επόμενη, θα είναι οι επόμενοι που θα αποχωρήσουν.

Πάντως, αυτός θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Το επεισόδιο της Δευτέρας (20/5) είναι πάντως συναισθηματικά φορτισμένο, καθώς θα έχουμε κλάματα on-air και χαμό.

Survivor Στατιστικά 21-5: Οι επιδόσεις των παικτών μετά από 87 επεισόδια

Τα στατιστικά όπως διαμορφώνονται μετά το επεισόδιο 87 στην 16 Μαΐου 2024.

Νίκες/Ήττες απο ατομικά αγωνίσματα

Νίκες/Ήττες απο αγωνίσματα συνεργασίας του παίκτη στον στόχο

Ν/Η απο τα Flag Race του παίκτη στον στόχο.#SurvivorGR pic.twitter.com/9ulV4FD0XX

— Critcobain (@_Critcobain_) May 19, 2024

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα