Survivor spoiler διαρροή 18/5: Οριστικό! Αυτοί το 1-0!

Survivor spoiler διαρροή 18/5: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο τους Σαββάτου (18/5). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα και μάλιστα αφορά το αγώνισμα της ασυλίας. Συγκεκριμένα την ομάδα που κερδίζει και κάνει το 1-0 στις νίκες.

Μα είναι δυνατόν να έχουμε αγώνισμα ασυλίας και να μην σας προμηθεύσουμε με τα νεότερα.

Η πρώτη μας ανάρτηση απλά αναρωτιόταν πως γίνεται να χάσει η μαύρη ομάδα την ασυλία; Γίνεται; Θυμηθείτε εδώ. Δεν γίνεται. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα κερδίσει από το πρώτο ματς. Θυμάστε τι είχε γίνει πριν δύο εβδομάδες άλλωστε. Με τη σπουδαία ανατροπή της Κατερίνας Δαλάκα στο διπλά ματς. Θυμηθείτε τι είχε κάνει τότε.

Survivor spoiler διαρροή 18/5

Στη συνέχεια είδαμε ένα πολύ παραπλανητικό trailer, το οποίο μας άφηνε ερωτήματα για το ποιος θα κερδίσει στο επεισόδιο του Σαββάτου. Ακόμα και το τουρκικά spoilers δεν αναφέρουν ξεκάθαρα ποιος κερδίσει το πρώτο ματς.

Οριστικό! Δείτε του 5 που επιστρέφουν στο Survivor

Τώρα που με μάθετε, θα συνεχίσω την γκρίνιαγια τους followers που δεν βλέπω να ανεβαίνουν στο λογαριασμό μου. Θυμίζω follow media_sportime



Survivor spoiler διαρροή 18/5

Ας μην μακρηγορούμε όμως. Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μάθαμε όλα όσα έπρεπε. Το 1-0 το κάνει η μαύρη ομάδα. Μαζί και το πρώτο βήμα για την ασυλία. Πολύ σημαντικό βήμα, τεράστιο θα λέγαμε για να πάρουν την ασυλία οριστικά.

Να πούμε επίσης πως η τουρκική μετάδοση είναι αρκετά πιο πίσω. Επομένως δεν θα υπάρξει Live που να προπορεύεται. Θα κάνουμε όμως Live. Για όλους εκείνους τους αγωνιστές που για τον α ή β λόγο δεν θα μπορούν να δουν τη μετάδοση. Αλλά θα είναι παράλληλα με την ελληνική μετάδοση θα είναι.

Για όλα τα νεότερα θα έχετε ενημέρωση με νέες αναρτήσεις. Ο,τι συμβαίνει προσπαθούμε να σας το μεταφέρουμε έγκαιρα.

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ PANINI KAI TOY SPORTIME



The post Survivor spoiler διαρροή 18/5: Οριστικό! Αυτοί το 1-0! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα