Survivor spoiler διαρροή 12/4 : Ασυλία-Το προβάδισμα για 1-0

Survivor spoiler διαρροή 12/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο του Σαββάτου (13/4) και μάλιστα αφορά το αγώνισμα για την ασυλία. Για την ακρίβεια την ομάδα που έχει το προβάδισμα για το 1-0.

Εδώ είμαστε και πάλι. Μία μέρα νωρίτερα. Δεν χαλάμε χατίρι στο λαό. Μπορεί να μην έχει απόψε Παρασκευή (12/4) επεισόδιο για το ριάλιτι επιβίωσης του

ΣΚΑΪ, αλλά εσείς διψάτε για εξελίξεις. Νιώθουμε και καταλαβαίνουμε το σύνδρομο στέρησης που έχετε. Σας λείπει το παιχνιδάκι μας. Εντάξει όμως, μην μου πείτε πως σας λείπει και ο Τόνι γιατί θα φαρμακωθώ και δεν θα βγω έξω Παρασκευή βράδυ. Με τέτοιο καιρό βέβαια που να πας;

Survivor spoiler διαρροή 12/4

Επειδή λοιπόν θα μείνουμε μέσα όπως φαίνεται, κάναμε κάνα τηλέφωνο να μάθουμε τι παίζει στο Survivor τις επόμενες μέρες.

Διαβάζετε τα πάντα όπως φαίνεται. Είδαμε σήμερα τις φιλίες που είναι… λυκοφιλίες μέσα στο παιχνίδι. Είδαμε και τι είναι αυτό που προβληματίζει την Κατερίνα Δαλάκα. Πάνε οι κακές μέρες όμως.

Είπαμε κάτι πριν από κάτι μέρες. Θα έρθουν άσπρες για τη μαύρη ομάδα. Τι να κάνουμε αυτή είναι η πιο αγαπημένη του κοινού. Και ποιοι είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα σε όσα θέλει ο κόσμος; Άλλωστε το έχουμε δηλώσει. Είμαστε Δαλακικοί. Άρα… μαύροι! Οι δε μαύροι έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους το τελευταίο διάστημα. Είδαμε τον εντυπωσιακό τρόπο που κέρδισαν το έπαθλο με τις έξτρα προμήθειες. Με 10-9 σκορ παρακαλώ. Εκεί είχαμε και την κόντρα ανάμεσα σε Μπόρα και Ατακάν.

Δείτε το βίντεo

Survivor spoiler διαρροή 12/4

Το θέμα όμως είναι το γίνεται στην ασυλία και με αυτή θα ασχοληθούμε. Το Σάββατο έχουμε το επεισόδιο σφηνάκι μίας ώρας. Εκεί παίζεται το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας λοιπόν, η ομάδα που κάνει το 1-0 είναι αυτή της Κατερίνας Δαλάκα! Ναι, ναι. Οι πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο είναι πως η μαύρη ομάδα κάνει το 1-0!

The post Survivor spoiler διαρροή 12/4 : Ασυλία-Το προβάδισμα για 1-0 appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα