Survivor spoiler διαρροή 11/4: Αυτή κερδίζει στα σύμβολα!

Survivor spoiler διαρροή 11/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Πέμπτης (11/4) και μάλιστα αφορά το αγώνισμα με τα σύμβολα. Πρώτα θα αναφέρουμε την παίκτρια που κερδίζει. Από την ελληνική ομάδα.

Οι καλοί λογαριασμοί είναι που κάνουν τους καλούς φίλους. Ας πούμε μερικά πράγματα για να είμαστε σωστοί απέναντί σας. Το spoiler έχει πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Πολλές. Μέχρι στιγμής υπάρχει χαρά και ικανοποίηση για το γεγονός πως τα περισσότερα που σας έχουμε πει, έχουν πέσει μέσα. Ειδικά σε όσα το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Δηλαδή στις νίκες που αφορούν την ασυλία (100% επιτυχία). Στις αποχωρήσεις παικτών (100% επίσης). Στο ποιοι παίκτες κερδίζουν τα αυτοκίνητα (100%). Σε μερικά έπαθλα δεν έχουμε πέσει μέσα. Εξορισμού η διαρροή πληροφορίας έχει περιθώριο λάθους. Να είμαστε ξηγημένοι. Δεν μιλάμε απευθείας με τον Ατζούν ή τον Σάκη Τανιμανίδη. Είπαμε. Περιθώρια λάθους υπάρχουν.

Πάμε στο προκείμενο. Αυτό μας ενδιαφέρει εξάλλου. Πολλά και διάφορα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (11/4). Θα έχει αγώνισμα επάθλου, αλλά και τους τελικούς στα Symbol games. Δηλαδή θα καθοριστεί ποιοι παίκτες θα έχουν ασυλία μέχρι και την ένωση. Χοντρικά 2-3 εβδομάδες ακόμα. Δεν είναι και λόγο πράγμα αυτό.

Survivor spoiler διαρροή 11/4

Φυσικά στα παιχνίδια με τα σύμβολα που θα δούμε εμείς στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θα δούμε μόνο τους Ελληνες παίκτες. Αργότερα θα μάθουμε τι γίνεται και στους Τούρκους. Διότι πλέον το ενδιαφέρον είναι μεγάλο με τη μαύρη και την άσπρη ομάδα.

Ποιος κερδίζει λοιπόν την ασυλία και δεν μπορεί να ψηφιστεί μέχρι την ένωση στις παραλίες; Από την ελληνική ομάδα η πρώτη πληροφορία που μας έρχεται αφορά τις γυναίκες. Νικήτρια λοιπόν είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα. Αργότερα μέσα στη μέρα θα έχουμε ενημέρωση και για τον νικητή στους άνδρες.

Survivor spoiler διαρροή 11/4

The post Survivor spoiler διαρροή 11/4: Αυτή κερδίζει στα σύμβολα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα