Survivor spoiler: Χαμός! Ποιοι μπαίνουν, ποιοι είναι κοντά να μπουν!

Το Survivor είναι προ των πυλών. Οριστικά Survivor spoiler δεν έχουμε είναι η αλήθεια. Ακούμε και τα πάντα. Από Κατερίνα Δαλάκα, μέχρι Ασημίνα και Μαρία Αντωνά. Έχουμε και τις δικές μας πληροφορίες για Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παπά και όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα σκηνικό… Survivor All Star.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναμένεται αρκετά δυνατό.

Πάμε για κάτι δυνατό. Για κάτι πολύ δυνατό. Αν κρίνουμε από όσα ακούγονται και όσα μαθαίνουμε. Παρατηρείται τον φίλο του Λούκι πως έχει αρχίσει να γίνεται ενεργός για το επόμενο Survivor που έρχεται. Πολλά είναι τα ραντεβού που έχουμε. Να ξεκινήσουμε από το πολύ απλό για το επόμενο τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης που ετοιμάζουν οι συνεργάτες του Ατζούν.

Πάμε για κλασικό παιχνίδι Διασήμων και Μαχητών. Αυτό είναι οριστικό και κλειδωμένο που λέμε. Στους Μαχητές, με βάση τα όσα στοιχεία έχουμε μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποιος διάσημος. Μπορεί κάποιος να είναι λίγο περισσότερο γνωστός, κάποιος άλλος εντελώς άσημος, αλλά μέχρι εκεί. Οι Μαχητές θα είναι φρέσκα πρόσωπα. Οι Διάσημοι πάλι δεν έχουν περιορισμό. Θέλει η παραγωγή κάποιον που έχει μπει ξανά; Αν συμφωνήσουν θα μπει. Τόσο απλό.

Survivor spoiler: Δεν έχει κλείσει κανείς ακόμα – Πιο κοντά ο Γκέντσογλου

Ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν ένα από τα ονόματα που «έπαιξαν» το τελευταίο διάστημα. Το διαβάσαμε στο διαδίκτυο και το είδαμε και στο Twitter ασφαλώς στη γνωστή και καλή ενημερωμένη γωνιά. Πράγματι, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι κοντά στο να μπει στο παιχνίδι, σχεδόν συμφώνησαν. Μένει μόνο η τζίφρα, αλλά σε σχέση με άλλες υποθέσεις είναι πιο κοντά από όλους.

#survivorGR Σάββας Γκέντσογλου ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με την παραγωγή pic.twitter.com/kVK2OlZ7Ge

Lucky Luke (@loukilouk2021) December 1, 2023

Έγινε ραντεβού με τη Μαρία Αντωνά; Βεβαίως.

Έγινε το ραντεβού χθες και πρόταση στην Μαρία Αντωνά … ένα βήμα πριν μπει στο #survivorGR pic.twitter.com/Iqmkqva6jw

Lucky Luke (@loukilouk2021) December 12, 2023

Έγινε και με τον Σάκη Αρσενίου; Ασφαλώς.

Από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή είναι που προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Έχει ενδιαφέρον γενικότερα να δούμε με όλους αυτούς που υπήρξε μια κόντρα, αν τελικά η παραγωγή προκειμένω να κάνει τη δουλειά τους θα τους βάλει ξανά μέσα στο παιχνίδι. Δεδομένα, ο Τζέιμς θα βοηθήσει και μάλιστα πολύ στην τηλεθέαση.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και με παλιούς Survivors. Η Κατερίνα Δαλάκα πριν λίγο καιρό έμοιαζε να είναι πολύ κοντά στο «ναι», τώρα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Ο Αλέξης Παπάς έχει υψηλές απαιτήσεις επίσης. Το ίδιο και ο Τριαντάφυλλος, αλλά σε σχέση με το All Star είναι πιο κοντά αυτή τη φορά.

Στο σήμερα, από όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί, για να μην το κουράζουμε και πολύ από το Survivor spoiler δεν είναι οριστικά, δύο ονόματα καταλαβαίνουμε πως είναι πάρα πολύ πιθανό να πάνε Άγιο Δομίνικο. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα