Ολυμπιακός: Πρέπει να ανεβάσει στροφές ο Ρέτσος

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έμεινε εκτός αποστολής από τον Μεντιλίμπαρ για το ματς κόντρα στον Άρη (19.30, Novasports). Σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες δεν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ξεκούρασης. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από τον ίδιο να καθαρίσει το μυαλό του πριν από το τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Πέρασε κάπως στα ψιλά. Από τον κόσμο μπορεί να πέρασε δηλαδή, αλλά από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όχι. Η αναφορά έχει να κάνει με την απόδοση του Παναγιώτη Ρέτσου στην αναμέτρηση

κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν υπάρχει ένας που υστέρησε κάπως, λέμε αν, αυτός είναι ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Πειραιά.

Δεν είχε τις τοποθετήσεις του Άμπι, για παράδειγμα. Ούτε οι πάσες του ενέπνεαν σιγουριά. Γενικά, έδειξε επηρεασμένος από όσα είχαν γίνει στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρ για το Conference League.

Από δική του κακή απομάκρυνση ξεκινάει η φάση που σκοράρει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και κινδυνεύει ο Ολυμπιακός στο φινάλε. Ενώ είναι ο ίδιος που δεν προλαβαίνει τον Μάρκος Αντόνιο στο 2-1.Και την ξεκινάει και δεν την τελειώνει δηλαδή τη φάση ο 26χρονος στόπερ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και δεν το αναφέρει τυπικά. Τίποτε δεν κάνει για να το κάνει εξάλλου ο Βάσκος κόουτς. Ενώπιον όλης της ομάδας τον στήριξε μετά τη Φενέρ, κατ’ ιδίαν συνομιλία για να του ανεβάσει το ηθικό. Διότι, στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ δεν αλλάζει το σκεπτικό.

Ο Ρέτσος είναι το Νο2 πίσω από τον Ντάβιντ Κάρμο. Επομένως, η αγωνιστική του άνοδος είναι απαραίτητη. Ας μην ξεχνάμε πως ο Παναγιώτης Ρέτσος θα είναι που θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άστον Βίλα τη Μεγάλη Πέμπτη… θα είναι πρόβλημα αν δεν έχει «γράψει» μερικά καλά ματς έως τότε…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Πρέπει, Ρέτσος,olybiakos, prepei, retsos